Growth Optimization Manager

Growth Optimization Manager

 • Operations
 • Consumer
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 03 december 2019
 • Vanaf 4 jaar werkervaring
 • 455 views
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

Voor wie?

 • 4+ jaar ervaring op analytisch, operationeel en/of consulting gebied
 • Ervaring met het werken met gebruikerssegmenten om de productbetrokkenheid te optimaliseren
 • Datagedreven persoonlijkheid die bereid is om berekende risico’s te nemen
 • Ervaring met het werken met datawetenschappers, datavisualisatie-tools, attributiemodellering en data feeds
 • Sterke Excel- en data managementvaardigheden
 • Ervaring met A/B-testen
 • SQL-vaardigheden een sterk pluspunt

Beat, de snelst groeiende rittendienst van Zuid-Amerika, is de ene na de andere stad aan het veroveren in een zeer competitieve markt. Het vertrouwt op een uitstekend ingenieursteam gevestigd in Europa, en voor hun groeiende Amsterdamse hub is een Growth Optimization Manager nodig. Dit is een geweldige kans voor een datagedreven groei-expert met vaardigheden op het gebied van people management en een hands-on mentaliteit die zich bij een dynamisch bedrijf wil aansluiten.

Over Beat

Beat is een van de meeste intrigerende bedrijven in de rittendienst sector. Stad voor stad maakt deze ambitieuze startup het vervoer betaalbaar, gemakkelijk en veilig voor iedereen. Ondertussen helpt Beat honderdduizenden mensen om als chauffeur een extra inkomen te verdienen.

Als onderdeel van de prestigieuze Daimler Group is Beat momenteel actief in Griekenland, Peru, Chili, Colombia, Mexico en Argentinië. En dit is nog maar het begin; in de komende zes maanden is het bedrijf van plan om van 12 steden in zes markten uit te breiden naar meer dan 50 steden in zes tot acht landen.

Als uiterst agile bedrijf leert Beat snel en zijn ze daarnaast in staat de geleerde lessen direct toe te passen. Het bedrijf gaat op agressieve wijze achter haar doelstellingen aan zonder dezelfde fouten te maken als haar concurrenten. De knappe koppen op de Engineering Hub in Amsterdam werken aan het veranderen van de wijze waarop steden in beweging zijn. Het Growth-team ontwikkelt zich snel als gevolg van het feit dat deze hypergroeiende startup constant nieuwe uitdagingen aangaat.

Vacature: Growth Optimization Manager

Deze positie biedt een geweldige kans voor een datagedreven groei-expert om de leiding te nemen over alle incentives binnen een bedrijf met een tweezijdige markt. De Growth Optimization Manager zal een aanzienlijk budget tot zijn of haar beschikking hebben en daarmee een hoog niveau van verantwoordelijkheid op zich nemen. Ze gaan samenwerken met de Growth Lead om een groeistrategie voor de korte en de lange termijn te ontwikkelen. Daarnaast gaat hij of zij de groei-inspanningen van Beat binnen elke fase van de ‘gebruikerstrechter’ in de verschillende markten overzien en versnellen.

De Growth Optimization Manager kent de levenscyclus van de gebruikers door en door en begrijpt eveneens hoe deze geoptimaliseerd kan worden voor elke fase. Met behulp van kwantitatieve en kwalitatieve informatie zal hij of zij kansen identificeren voor het maximaliseren van de groei aan weerszijden van de markt – passagiers en chauffeurs. Ze zullen bestaande en nieuwe initiatieven, waaronder doorverwijscampagnes, incentiveprogramma’s en engagement, grondig testen en adequaat reageren om zodoende de uitgaven te sturen en kansen te benutten.

De Growth Optimization Manager zal specialisten van topniveau aantrekken, aansturen en behouden en zodoende zorgdragen voor de uitvoering van chauffeurs- en passagiersactivatie, engagement en reactivatiecampagnes. Ze werken nauw samen met Marketing, BI, Digital Media en CRM voor het ontwikkelen van strategische campagnes. Beat zoekt een Growth Optimization Manager in de vorm van een ervaren teambuilder met uitstekende communicatieve vaardigheden die gedijt op samenwerking.

De ideale kandidaat heeft ervaring met het opschalen van een team en het managen van de groei- en marketingactiviteiten binnen een mobiele app-gebaseerde onderneming, bij voorkeur met een tweezijdige markt. Ze staan te popelen om de mouwen weer op te stropen bij een razendsnel groeiende startup met een aanzienlijk groeipotentieel. Nauwkeurig en detailgericht, een hands-on mentaliteit en geobsedeerd is door resultaten. Een retentie-expert met zakelijk inzicht en talent voor big-picture thinking zou perfect binnen de organisatie passen.

Dit is een geweldige kans om de groeistrategie voor een ambitieus, dynamisch bedrijf te bepalen en samen door te groeien.

Meer redenen om bij Beat te komen werken
 • Uitstekend salarispakket
 • Flexibele werktijden
 • Top-of-the-line tools en apparatuur
 • Een geweldige plek om te groeien en te werken met de meest getalenteerde mensen in de sector

Beat werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian den Dekker via viviandendekker@topofminds.com.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Growth Optimization Manager

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.