Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Growth Marketing Manager

Growth Marketing Manager

  • Marketing
  • Consumer
  • Amsterdam
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 1600 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de HelloFresh werkgeverspagina voor andere vacatures

In tien jaar tijd is HelloFresh wereldwijd marktleider geworden in de levering van maaltijdpakketten aan consumenten thuis. Het bedrijf streeft ernaar snel te blijven groeien en ontwikkelt daarom een nieuw concept. De Growth Marketing Manager leidt de strategie en uitvoering van de lancering van deze business. Dit is een geweldige kans om vorm te geven aan HelloFresh’s volgende succesverhaal.

Over HelloFresh

HelloFresh is een toonaangevende wereldwijde leverancier van maaltijdconcepten die vernieuwing brengt in de voedselvoorzieningsketen en de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf levert verse, lokaal geproduceerde ingrediënten en smakelijke recepten voor thuis bereide maaltijden rechtstreeks aan consumenten. In het derde kwartaal van 2021 bezorgde HelloFresh 227 miljoen maaltijden. Daarmee bereikten zij zeven miljoen actieve klanten over de hele wereld.

Het bedrijf, opgericht in 2011, is de afgelopen jaren enorm gegroeid. HelloFresh is geëvolueerd van ’s werelds grootste maaltijdkitbedrijf naar ’s werelds grootste groep in voedingsoplossingen. De kern van het succes is het uitgebreide, datagestuurde technologieplatform. Dat platform wordt gebruikt om de touchpoints van abonnees te benutten, supply chains te beheren en de klantervaring en de bedrijfseconomische aspecten te optimaliseren.

Meer dan 15 duizend ambitieuze professionals werken vanuit New York tot Berlijn, van Londen tot Sydney en van Tokio tot Milaan. De organisatie is divers en zeer internationaal, op alle niveaus van senioriteit, met Engels, Nederlands en Frans als voornaamste bedrijfstalen. Mensen zijn jong en gemotiveerd; ze werken hard zonder dat dit ten koste gaat van het plezier in het werk zelf.

Vacature: Growth Marketing Manager

Dit is een nieuwe rol binnen HelloFresh om de lancering van een nieuwe business te leiden. Onder de vleugels van HelloFresh zal de Growth Marketing Manager als een ware ondernemer een nieuwe winkel optuigen. Daarbij is het mogelijk gebruik te maken van de kanalen, expertise en logistiek van HelloFresh. Het eindresultaat: een onafhankelijke business. Terwijl de contouren van het concept er al zijn, kan de Growth Marketing Manager hier nog ruim invulling aan geven. De rol omvat dus strategie, planning, uitvoering, budgettering, analyse en verbetering van de waardepropositie, segmentatie en go-to-market.

“In feite leidt de Growth Marketing Manager de strategie en uitvoering van de lancering van een volledig nieuwe business!” – Wieteke de Best, Product Director

De Growth Marketing Manager zit in het team van de Product Director en kan eventueel ook samenwerken met de Growth Marketing Manager van HelloFresh en diens team. In parellel zal vanuit deze rol een nieuw team worden opgebouwd, speciaal toegewijd aan dit nieuwe concept. Deze context geeft het dagelijkse gevoel van een start-up, maar met de steun van de grotere organisatie van HelloFresh. Daarom heeft de Growth Marketing Manager zowel een uitstekende strategische en analytische skillset als een sterke aanpakkers- en winnaarsmentaliteit.

HelloFresh werd binnen enkele jaren wereldleider met het eerste concept. Dit is een unieke kans voor een zeer ondernemende marketing strategie professional om de kar te trekken van het volgende succesverhaal.

 

Interesse?

HelloFresh werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met ole.cohen@topofminds.com

Contact

Growth Marketing Manager Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.