Growth Manager

 • Analytics
 • Hilversum
 • Published on: 14 mei 2019

Wijnvoordeel is dé prijsbreker in het online wijnlandschap, waarbij voordeel hand in hand gaat met kwaliteit. De wijn e-tailer staat bekend als de rebel in de wijnindustrie. Dit biedt de Growth Manager een unieke kans om verrassende on-en offlinecampagnes op te zetten en met een team verder te bouwen aan een disruptief wijnplatform.

Over Wijnvoordeel

Wijnvoordeel is een online wijnwinkel die al 20 jaar bestaat en heeft miljoenen flessen aan honderdduizenden wijnliefhebbers bezorgd. Het groeipotentieel in deze markt is groot en in 2019 wil Wijnvoordeel nog meer mensen het online gemak en voordeel aan bieden. Hierbij zijn zij niet bang om als challenger de online wijnmarkt op te schudden.

Wijnvoordeel is een businessunit van e-Luscious, een online retailer gespecialiseerd in wijn en koffie en marktleider in de Benelux. De businessunit bestaat uit een multifunctioneel team van 15 professionals. e-Luscious is onderdeel van investeringsmaatschappij Gilde Equity Management (GEM) Benelux. Met verschillende businessunits zoals Wijnvoordeel NL/BE, Wijnbeurs NL/BE, Léon Colaris en Koffievoordeel voorziet e-Luscious haar klanten van hoogwaardige producten en een uitstekende service.

Vacature: Growth Manager

Growth Manager is een nieuw gecreëerde functie in het team van de Labelmanager, met als missie groei van het aantal nieuwe klanten Als expert op het snijvlak van product development, marketing en sales krijgt de Growth Manager de kans om een team van 5 hoogopgeleide marketeers aan te sturen en samen zijn/haar visie te realiseren.

De Growth Manager heeft een centrale rol in het realiseren van de groeiambities van Wijnvoordeel. Hij/zij analyseert de customer journey, bepaalt de KPI’s en bedenkt de ideale multi-channel strategie om nieuwe klanten aan te trekken. Het rebelse karakter van het merk Wijnvoordeel geeft daarbij veel creatieve vrijheid. De Growth Manager stuurt een team aan van 5 personen die verantwoordelijk zijn voor on- en offline acquisitie via SEA, social media en print.

“Wijnvoordeel biedt de Growth Manager een kans om te ondernemen en zich verder te ontwikkelen als leider in een omgeving die vraagt om frisse ideeën.” – Spike Huisman, Labelmanager Wijnvoordeel.nl

Aansturen customer growth

De Growth Manager heeft niet alleen een strategie, maar ook heldere actiepunten voor het aantrekken van nieuwe klanten. De ideale kandidaat is een resultaatgerichte intrapreneur die kansen ziet, durft te experimenteren en weet hoe te optimaliseren. Met zijn/haar ervaring in SEM en socialmediamarketing is deze kandidaat in staat de juiste tools in te zetten en op basis van data met zijn team de juiste vervolgstappen te nemen. Om Wijnvoordeel naar het volgende niveau te tillen zoekt de Growth Manager de samenwerking op met alle stakeholders, maar durft ook kritische vragen te stellen waar nodig.

Kandidaatprofiel

 • 5+ jaar werkervaring in een commerciële functie
 • Expertise met het bouwen en verbeteren van onlinecampagnes
 • Leidinggevende ervaring
 • Interesse in wijn
 • Flexibel
 • Assertief
 • Eigenwijs
 • Vernieuwend
 • Besluitvaardig

Wijnvoordeel werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian den Dekker via viviandendekker@topofminds.com

Contactpersoon

Vivian den Dekker Mail

Neem contact op

Match

Growth Manager

Ben je nu nog niet klaar om te solliciteren op deze functie maar wil je wel weten of deze vacature bij jou past? Aarzel niet en laat je e-mailadres achter

Solliciteer op deze functie

Growth Manager

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
Stel een vraag

Growth Manager

Vraag over deze vacature? Vraag het Vivian den Dekker

Aanmelden nieuwsbrief