Full Stack Developer

Full Stack Developer

  • IT
  • Consulting
  • Amsterdam
  • Vanaf 2 jaar werkervaring
  • 751 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Lepaya werkgeverspagina voor andere vacatures

Lepaya helpt professionals hun softskills te ontwikkelen via een innovatieve, impactvolle en mobile-first leerervaring, gebruikmakend van een app (iOS/Android) die verbinding maakt met het (cloud-based) learning platform. De Full Stack Developer ontwikkelt het platform, cruciaal voor de engagement en blijvende impact van de trainingen.

Over Lepaya

De markt voor bedrijfstrainingen is de laatste decennia nauwelijks vernieuwd. Vooral starters en jonge professionals hebben daar last van. Zij krijgen niet de tools de ze nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen. Lepaya’s innovatieve trainingsaanpak geeft hen die tools wel: flexibele, leuke, interactieve en direct toepasbare klassikale sessies met daar rond omheen digitale content, zoals video’s, artikelen, opdrachten en quizzen, die je overal en altijd op je smartphone kunt bekijken en die zorgen voor blijvende en meetbare impact

De missie van Lepaya is werknemers efficiënter en gelukkiger maken. In de snel veranderende wereld van vandaag zijn softskills daarvoor de sleutel. Die bepalen namelijk voor 85 procent of je succesvol bent in je werk, zo blijkt uit onderzoek van Harvard University. Maar welke softskills heb je het hardst nodig? En hoe ontwikkel je die het best? Om professionals met die vragen te helpen, heeft Lepaya de twintig meest impactvolle vaardigheden geselecteerd en daar drie hele concrete ontwikkelprogramma’s rond ontworpen: Base! voor starters, Build! voor mensen met meer ervaring en Beyond! voor nieuwe leidinggevenden. Zo krijgen professionals precies de ontwikkeling die ze nodig hebben op specifieke momenten in hun carrière.

Dat de aanpak aanslaat, blijkt wel uit de vooraanstaande bedrijven – zoals Picnic, bol.com en Bynder – die voor de ontwikkeling van haar medewerkers gebruikmaken van Lepaya’s expertise. De scale-up is de afgelopen jaren hard gegroeid en wil dat de komende jaren alleen nog maar verder versnellen.

Vacature: Full Stack Developer

De Full Stack Developer richt zich op de ontwikkeling van de front- en back-end van het Lepaya platform. Daarbij maakt hij/zij continu afwegingen tussen onder andere schaalbaarheid, onderhoud, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. .

Daarmee heeft de Full Stack Developer veel impact op hoe het platform door wordt ontwikkeld. Hij/zij beslist ook mee over veranderingen in bijvoorbeeld de tech-stack en de architectuur.

“Bij Lepaya zoeken we mensen met een sterke mening en visie. Ik wil een Full Stack Developer die mij challenget en proactief oplossingen aandraagt om de dingen beter te doen.” – Ahmed Omar, CTO

De aanpak van Lepaya kenmerkt zich door volop ruimte voor experimenteren, met voor nu als belangrijkste doel om de user engagement te verhogen. Want hoe vaker gebruikers voor en na klassikale sessies de app gebruiken, hoe groter de impact van de leerervaring.

Afgelopen tijd ging het met name om functionele experimenten, zoals de lay-out en wording van knoppen of de inhoud en timing van pushberichten. De Full Stack Developer gaat zich richten op de volgende stap in die ontwikkeling: via data en insights meer intelligentie toevoegen aan het platform. Hij/zij werkt daarom intensief samen met Data Scientists, en soms ook met klanten om zo ideeën direct met de eindgebruiker te toetsen.

Lepaya werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.com.

Contact

Hayke Tjemmes Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.