Financieel & Project Controller

Financieel & Project Controller

 • Finance
 • Financial Services
 • Amsterdam
 • 598 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de REB Projects werkgeverspagina voor andere vacatures

De huizenmarkt is al jaren enorm dynamisch te noemen. Met name het hoogste segment heeft te maken met een grote vraag en een beperkt aanbod. Dat de vraag in het topsegment onverminderd hoog zal blijven, staat vast. De jacht naar mooie woningen – vaak in combinatie met een flinke renovatie – houdt aan. Een aanzienlijk deel van de huidige én toekomstige bewoners worden daarin bijgestaan door REB, de bekendste boetiek projectontwikkelaar van Amsterdam.

OVER REB

Real Estate Business is een familiebedrijf, in 2007 opgericht in de hoofdstad. In samenwerking met externe partners zorgt REB voor een passend aanbod in het hoogste segment van de vastgoedmarkt. De organisatie maakt de laatste jaren een flinke groei door en heeft na ruim tien jaar verschillende mooie (renovatie)projecten op haar naam staan. De focus lag voorheen met name op vastgoed in de hoofdstad, maar vandaag de dag ontwikkelt REB steeds meer projecten buiten Amsterdam.

REB koopt hoogwaardige panden aan en maakt vervolgens in samenwerking met aannemers, architecten en andere vakspecialisten een plan om te komen tot de woonwensen van de (potentiële) klant en verkopen het vastgoed. Daarbij staat voorop dat een hoge kwaliteitsstandaard en (vaak moderne) wensen en behoeften van kopers hand in hand kunnen gaan, zonder af te doen aan het unieke, historische karakter van een pand.

Uitdaging van de rol

De projecten van REB gaan gepaard met enorme investeringen, strakke budgetten en voortvarend control en cash beheer van alle projecten. Daarvoor is een sterke Financieel Controller nodig. REB is echter op zoek naar meer dan dat: naar iemand die niet alleen periodiek rapportages uitwerkt en de jaarlijkse budgettering implementeert, maar iemand die tegelijkertijd optreedt als project controller. Daarmee vervult de ideale kandidaat een dubbelrol: die van Financieel Controller en Project Controller ineen.

De Financieel & Project Controller fungeert als de financiële backbone van verschillende projectteams. Hij/zij zorgt ervoor dat de projectteams altijd beschikken over de juiste en volledige informatie om beslissingen te kunnen nemen. Ook het beoordelen van offertes en het monitoren van kosten en de cashflow behoort tot de taken van de Financieel & Project Controller. Het is aan hem/haar om deze processen niet alleen optimaal uit te voeren, maar ook om ze beter in de organisatie te embedden.

Gewenste profiel

ERVARING

 • HBO- of WO-niveau – voorkeur voor Accounting- of Finance opleiding
 • Minimaal 7 jaar werkervaring in finance
 • Ervaring met projectmanagement
 • Affiniteit met de vastgoedsector

PERSOONLIJKHEID

 • Hands-on, zelfstandig
 • Energieke, gestructureerde en flexibele mindset
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Contact

Financieel & Project Controller Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.