Finance Manager

Finance Manager

 • Scale-up
 • Consumer
 • Utrecht
 • 802 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de MiniBrew werkgeverspagina voor andere vacatures

MiniBrew zet met hun unieke thuisbrouwerij de volgende stap in de wereldwijde trends van kleinschalig en lokaal gebrouwen bier: door vol-automatisch brouwen mogelijk te maken voor consumenten en professionals. De groeiende start-up zoekt een ondernemende, analytische en verantwoordelijke Finance Manager om de organisatie te ondersteunen in het aanstaande succes.

Over MiniBrew

Slimme technologie en klantgerichtheid zijn de sleutel tot het succes van MiniBrew. De onderdelen van de thuisbrouwerij zijn van hoge kwaliteit en worden grotendeels door 3D-print-technologie geproduceerd. De pakketten met ingrediënten worden thuisbezorgd. Aan de hand van interne sensoren voorziet de MiniBrew app brouwers van real-time informatie over het brouwproces en duidelijke instructies. Deze sensoren geven MiniBrew ook een uniek inzicht in consumentengedrag. De verzamelde data over smaak- en gebruiksvoorkeuren is interessant voor commerciële bierbrouwers en geeft Minibrew een voorsprong in het ontwikkelen van nieuwe producten.

De groeimarkt en opbrengsten uit productverkoop én data uit de app maken MiniBrew aantrekkelijk voor investeerders. Na een succesvolle crowdfunding-campagne zijn er nu vijf investeerders die financiële middelen en kennis inbrengen in het bedrijf, en wordt het fundament gelegd voor het waarmaken van internationale ambities.

“We willen een ecosysteem bouwen met partners die over de gehele linie een bijdrage leveren aan de groei van MiniBrew door kennis en kunde in te brengen.” – Edwin Blom, CEO Minibrew

Vacature: Finance Manager

Bij MiniBrew worden dagelijks belangrijke beslissingen genomen op basis van financiële data en modellen. De Finance Manager is lid van het MT en zorgt, in directe samenwerking met de CEO (oud-Directeur Grolsch), dat de financiële organisatie staat als een huis.

In de huidige fase ligt er nadruk op het monitoren van de cashflow en het opmaken en analyseren van rapportages en forecastmodellen. De Finance Manager werkt zelf hands-on over de hele breedte en analyseert welke kennis in-house moet worden gehaald, en welke taken uitbesteed moeten worden. De functie groeit met de organisatie mee: in iedere fase moeten nieuwe vraagstukken worden opgepakt.

Het team van MiniBrew bestaat uit acht vaste medewerkers. Daarnaast is er een flexibele schil met freelancers en vier stagiairs. Zij werken intensief samen vanuit een unieke locatie aan de Utrechtse grachten. De Finance Manager stuurt minimaal een stagiair aan, en zal evenredig met de groei van MiniBrew een groter team bouwen.

Kandidaatsprofiel

Ervaring
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Liefst ervaring in een start-up
 • Ervaring met of klaar voor financiële eindverantwoordelijkheid
Persoonlijkheid
 • Ondernemend
 • Analytisch
 • Neemt verantwoordelijkheid
 • Sterke projectmanager

MiniBrew werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. 

Contact

Finance Manager Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.