Finance Director

Finance Director

 • Finance
 • Technology
 • Amsterdam
 • 947 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Squla werkgeverspagina voor andere vacatures

Alle kinderen vinden leren leuk – dat is de gedachte achter Squla. Het online leerprogramma maakt leren leuker én makkelijker door leermiddelen beter aan te laten sluiten bij de belevingswereld van kinderen. Het oefenplatform is niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamers en de ambities zijn groot. Een analytische en ondernemende Finance Director ondersteunt Squla in de verdere groei.

Over Squla

Squla is dé digital disrupter in het onderwijs. Op het online platform kunnen kinderen lesstof zich op een leuke manier eigen maken. Zo maakt Squla leren leuker en makkelijker – en dat zorgt voor meer zelfvertrouwen en betere schoolresultaten. Het platform is in 2010 ontwikkelt door ouders, leerkrachten en game-developers en sluit optimaal aan bij de belevingswereld van kinderen: zij kunnen via Squla oefenen met lesstof op een computer, tablet of telefoon aan de hand van games, video’s en quizzen. Ouders sluiten een abonnement af en krijgen inzicht in de resultaten en ontwikkeling van hun kind. Inmiddels spelen zo’n 140.000 kinderen thuis Squla en dat getal groeit dagelijks. Squla zet stevig in op verdere groei want de missie blijft om alle kinderen vooruitgang te laten boeken via haar unieke ‘Leuk Leren’ aanpak De Finance Director zorgt dat die ambitie wordt behaald door (financiële) data leidend te maken binnen Squla.

“We willen groeien door ons bereik te vergroten, ons product te verbeteren en lifetime te verhogen. Dat vereist investeringen. De Finance Director brengt in kaart en bepaalt welke keuzes we wanneer moeten en kunnen maken om dat te realiseren.” – Serge Bueters, CEO Squla

Vacature: Finance Director

De Finance Director faciliteert en stimuleert duurzame groei door de juiste data te verzamelen, analyseren en vertalen naar tastbare stuurinformatie, zodat iedereen altijd tot de juiste, weloverwogen, beslissingen komt. Om dat te realiseren richt de Finance Director een strakke financiële organisatie in en stuurt daarbij een Boekhouder en Controller aan. Samen met hen zorgt hij/zij dat overal in de organisatie de juiste rapportages, analyses en forecasts beschikbaar zijn om continu te sturen op actuele performance. Daarnaast zorgt de Finance Director voor een optimale cash-flow en financiële operatie binnen Squla. Hij/zij kent en begrijpt de dynamiek, funding en kapitaalstructuren binnen een snelgroeiende scale-up en houdt deze intact door op basis van liquiditeits- en risicoanalyses te bepalen of, waar en hoeveel geld er geïnvesteerd wordt. Verder speelt de Finance Director een sleutelrol in het vormgeven van de toekomst. Hij/zij wordt actief berokken bij strategische projecten zoals de ontwikkeling van nieuwe producten, overname van externe partijen en het aangaan of uitbouwen van samenwerkingen met partners en leveranciers.

Kandidaatprofiel

ERVARING
 • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring met een brede finance scope, idealiter ook in een snelgroeiende (private equity funded) scale-up.
 • Leidinggevende ervaring
 • WO opgeleid, bij voorkeur in Accounting, Economie of Finance
 • Accounting, analytische en modelling skills. Ervaring met M&A en bankfinanciering (inclusief documentatie) is een pre
 • Onderhandelingservaring en diepgaande legal contractkennis
PERSOONLIJKHEID
 • Ondernemend
 • Verantwoordelijk en zelfstandig
 • Sterk probleemoplossend vermogen
 • Nieuwsgierig

Squla werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian Linker, via vivian@topofminds.com.

Contact

Vivian Linker Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.