Enterprise Account Executive

Enterprise Account Executive

  • Sales
  • Consulting
  • Amsterdam
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 686 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Relay42 werkgeverspagina voor andere vacatures

Wat hebben de meest succesvolle bedrijven met elkaar gemeen? Juist, een 360-graden beeld van hun klanten, met buitengewoon effectieve digitale marketing tot gevolg. Veel van deze bedrijven danken dat succes aan de datamarketingtechnologie van Relay42. 

Over Relay42

Ooit was post de enige manier waarop bedrijven en consumenten met elkaar konden interacteren. Those days are gone. Anno 2020 zijn er legio manieren waarop bedrijven klanten kunnen bereiken – en vice versa. De stelregel luidt: hoe gepersonaliseerder en relevanter de interactie, des te groter de impact ervan.

Twitter, Facebook, Linkedin, Instagram, email, telefoon en chat zijn enkele van de marketingkanalen die bedrijven tot hun beschikking hebben. Temidden van dat brede scala is personalisatie vaak een uitdaging. Hoe weet je als bedrijf zeker dat je op het juiste moment het juiste bericht, in de juiste dosering stuurt? Dat is waar Relay42 uitkomst biedt: met behulp van innovatieve, AI-gedreven software helpt de Nederlandse scale-up bedrijven in het coördineren en personaliseren van hun digitale marketing.

Marktleider in Nederland – op weg naar Europa
KLM, Heineken, ABN Amro, Vattenfall, NS, Transavia, FedEx en Vodafone Ziggo: het is slechts een greep uit het klantenbestand van Relay42. Sinds de oprichting in 2011 groeide de organisatie uit tot marktleider in Nederland op het gebied van datamarketingtechnologie. Klanten beperken zich niet tot alleen Nederlandse namen, ook internationale bedrijven vinden steeds vaker hun weg naar Relay42. Het hoofdkwartier staat in Amsterdam, en daarnaast zijn er kantoren in Londen en Singapore. De afgelopen jaren groeide het bedrijf enorm. Voor de komende jaren zijn de ambities onverminderd groot: Relay42 wil haar omzet verdubbelen en Europees marktleider op het gebied van martech worden.

Vacature: Enterprise Account Executive

De Enterprise Account Executive speelt in die groeiambitie een belangrijke rol. Zij/hij is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en voor het uitbouwen van relaties met bestaande klanten. Het eerste deel van het traject neemt een Business Development Representative op zich, waarna de Enterprise Account Executive het stokje overneemt en bij de C-levels aan tafel schuift. De meeste klanten zitten in Nederland, maar er bevinden zich ook meerdere in Duitsland en andere Europese landen. Aangezien het om grote corporate klanten gaat, kunnen salestrajecten complex en langdurig zijn. Naast uitstekende people skills, ontbreekt het de Enterprise Account Executive dus ook niet aan een lange adem.

“Relay42 groeit enorm hard. Voor de Enterprise Account Executive dé kans om onderdeel te zijn van een bedrijf in een zeer dynamische groeifase en met grote accounts te werken. Dat hem/haar een steile leercurve te wachten staat, is een feit.” – Patrick Aarbodem, CCO

Aanspreekpunt voor klanten en interne afdelingen
De Enterprise Account Executive is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een accountstrategie. Om de op maat gemaakte oplossingen van Relay42 aan klanten te presenteren, werkt zij/hij nauw samen met consultants. Voor zowel klanten als interne teams is de Enterprise Account Executive het aanspreekpunt, en houdt zij/hij te allen tijde een scherp oog op de planning en coördinatie van activiteiten van accounts.

Relay42 is een dynamische, jonge scale-up met de slagkracht en ervaring van een gevestigde corporate. De CEO is afkomstig van McKinsey, en meerdere leden van het MT werkten voorheen bij grote corporates. De Enterprise Account Executive maakt onderdeel uit van een salesteam van 15 personen, waaronder Enterprise Account Executives en Business Development Representatives.

Rapporteren gebeurt direct aan Chief Commercial Officer Patrick Aarbodem. Relay42 is een ambitieuze, informele, resultaatgedreven en ondernemende organisatie, waarin medewerkers volop ruimte krijgen om te pionieren, elkaar te inspireren en van elkaar te leren.

Relay42 werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Stefan van Egmond via stefan.vanegmond@topofminds.com.

Contact

Enterprise Account Executive Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.