E-commerce Manager Nederland

E-commerce Manager Nederland

 • E-commerce
 • Health
 • Amsterdam / Heereveen
 • 718 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Body & Fit vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Gewetensvraag: eet je liever een Snickers of een Smart Bar? Bij Body & Fit is de kans groot dat die Snickers onaangeroerd blijft liggen. Het doel: Europees marktleider worden op het gebied van voedingssupplementen, sportvoeding en een gezonde levensstijl. Het bedrijf is naarstig op zoek naar een nieuwe E-commerce Manager om daar een leidende rol in te spelen.

Over Body & Fit

Wat in 1995 begon als bescheiden startup, is uitgegroeid tot een goedlopende online health & lifestyle shop in gezonde voedings- en sportsupplementen. Elke maand bezoeken meer dan 1 miljoen tevreden klanten de webshop voor proteïneproducten voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Maar niet alleen daarvoor; ook voor gedegen sport- en voedingsadvies van de tientallen personal trainers, voedingsdeskundigen en andere experts kloppen klanten aan bij Body & Fit. Sinds 2017 is het bedrijf onderdeel van het grote, Ierse concern Glanbia, waarmee de doelstelling om marktleider in Europa te worden steeds meer gestalte krijgt. Daarnaast vindt ook een verschuiving plaats als het gaat om de belangrijkste doelgroep van het bedrijf: het richt niet langer alleen de pijlers op de echte diehard bodybuilder, maar mikt vanaf nu op iedereen die een gezonde(re), fitte levensstijl ambieert.

‘Als de E-commerce Manager vindt dat er een andere koers gevaren moet worden of dat de customer journey anders ingericht moet worden, dan is dat the way to go.’

Vacature: E-commerce Manager

Om de ambitie om marktleider te worden in Europa waar te maken, werkt Body & Fit met een solide managementteam, waar de nieuwe E-commerce Manager deel van uitmaakt. Als drijvende kracht bepaalt de E-commerce Manager de digitale propositie voor de Nederlandse markt. Daarbij gelden drie prominente KPI’s: meer traffic genereren; die traffic optimaal converteren en ervoor zorgen dat de orderwaarde per klant toeneemt. Simpel gezegd: méér klanten aanspreken die méér kopen. Daar valt voor de Nederlandse markt veruit de grootste winst te behalen. De E-commerce Manager durft op basis van gedegen analyse en kennis zaken ter discussie te stellen en knopen door te hakken. Alles met het oog op groei, want dat er nog heel veel te winnen valt, staat als een paal boven water.

Kandidaatprofiel

ERVARING
 • HBO- of WO-niveau
 • Minimaal 7 jaar ervaring in E-commerce, FMCG, F&B of sportvoeding
 • Uitstekende kennis van E-commerce en hands-on ervaring met Google Analytics, SEO en SEA
 • Goede beheersing van de Engelse taal is een must
PERSOONLIJKHEID
 • Teamplayer- en builder
 • Commerciële mindset
 • Analytisch en communicatief sterk
 • Data- en resultaatgedreven

Body & Fit werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. Neem voor meer informatie of om te solliciteren contact op met Janko Klaeijsen via janko@topofminds.com.

Contact

Janko Klaeijsen Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.