Director

Director

  • Consulting Exit
  • Consulting
  • Amsterdam
  • Vanaf 15 jaar werkervaring
  • 1659 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Xebia werkgeverspagina voor andere vacatures

Xebia is een prominente, Nederlandse IT-consultant met internationale presence. Het bedrijf verzorgt digitale transformaties van strategie tot executie. De nieuwe Director van Xebia’s Digital Transformation & Business Agility practice haalt omvangrijke projecten binnen op C-niveau en zorgt dat de consultants in zijn/haar team zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Over Xebia

Xebia is een vooraanstaande internationale IT-consultant. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf telt ruim 1.300 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Hilversum, Utrecht, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, India, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. Het bureau is gespecialiseerd in onderwerpen zoals agile, data, AI, cloud, DevOps, security en softwareontwikkeling.

Xebia helpt grote nationale en internationale organisaties innovatie te omarmen, de nieuwste technologische oplossingen toe te passen en digital-first businessmodellen te implementeren. Daarbij richt het bedrijf zich op back-end, front-end, integratie en agile. Xebia werkt onder andere voor bedrijven als Emirates, Eneco, bol.com, Ziggo, ING, Unilever, Schiphol en Tesla.

Bij Xebia staan expertise en ondernemerschap centraal. Het bedrijf heeft een bijzondere structuur: de verschillende expertisegebieden zijn opgezet als zelfstandige deelnemingen die samen een organisch geheel vormen. Wat hen bindt is een gemeenschappelijke missie (autoriteit) en vier krachtige kernwaarden: people first, sharing knowledge, quality without compromise en customer intimacy.

Binnen ieder expertisegebied zet Xebia in op digitaal leiderschap: de consultants van Xebia hebben autoriteit in hun vakgebied en lopen inhoudelijk voorop. De unieke structuur en sterke nadruk op expertise maken het bedrijf een dynamische omgeving met veel ruimte voor ondernemerschap en innovatieve ideeën.

Vacature: Director

De nieuwe Director van Xebia is onderdeel van het Management Team en mede P&L-verantwoordelijk voor de deelneming Digital Transformation & Business Agility. De onderwerpen binnen dat expertisegebied zijn: digitale transformatie, agile operating models voor data en cloud, agile for business en agile learning journeys.

“Bij Xebia zijn we als geen ander in staat om verandering te brengen. Onze mensen hebben strategische en diepe technische kennis, en kunnen die kennis vertalen naar executie. Zo gaat onze impact verder dan het papier, zo wordt het tastbaar.” – Guido van den Boom, Partner Digital Transformation & Business Agility

De belangrijkste verantwoordelijkheid van de Director is het binnenhalen van projecten. Xebia draait om echte impact waar klanten blijvend mee vooruit kunnen: niet alleen het concept, maar juist de implementatie van een nieuwe manier van werken, denken en doen binnen het hele bedrijf. Om die trajecten te verkopen, is een sterke commerciële drive nodig gecombineerd met expertise en sterke affiniteit met het thema.

De Director is een commerçant in hart en nieren en is liever op pad dan achter een bureau. Hij/zij heeft een sterk netwerk waarin hij/zij optreedt als trusted advisor, en is tegelijkertijd meer een hunter dan een farmer. Door proactief de markt op te gaan, zorgt de Director dat zijn/haar salesfunnel altijd is gevuld. Hij/zij krijgt er energie van om mooie, strategische opdrachten binnen te halen; niet alleen voor zichzelf maar ook voor de consultants. Zij werken met veel plezier op zijn/haar projecten: zijn bank is altijd leeg.

Onderdeel van het generen van nieuwe deals is ook het op de kaart zetten van Xebia als sterk merk en thought leader in de industrie. Daarom zorgt de Director voor professionele marketingactiviteiten, zoals community events, met vooruitstrevende content. Zo bouwt hij/zij mee aan de positionering van Xebia met als doel om steeds vaker de aangewezen partij te zijn voor C-level projecten bij de allergrootste bedrijven.

Met dezelfde bevlogenheid en hetzelfde charisma waarmee de Director high profile klanten voor zich weet te winnen, motiveert en inspireert hij/zij de consultants die voor hem/haar werken. De Director zorgt voor een continue flow van mooie en commercieel interessante opdrachten.

Xebia werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Catherine Visch via 
catherine.visch@topofminds.com.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.