Digital Innovation Manager

Digital Innovation Manager

  • IT
  • Consumer
  • Roosendaal
  • Vanaf 8 jaar werkervaring
  • 1490 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Maxaro werkgeverspagina voor andere vacatures

Badkamergigant Maxaro verovert de markt in Nederland. Het bedrijf heeft twee gigantische showrooms en is van plan daar de komende jaren nog acht aan toe te voegen. De Digital Innovation Manager bouwt en verstevigt de IT-backbone en de digitale roadmap van het bedrijf. Belangrijke pijlers zijn digitalisering, cloud, e-commerce en ERP-implementatie.

Over Maxaro

In 2004 werd de basis gelegd voor het huidige Maxaro. Inmiddels is Maxaro een belangrijke omnichannel speler in de badkamer- en tegelbranche geworden met twee megashowrooms in Roosendaal en Utrecht. In de showrooms kunnen klanten de producten in het echt bekijken, voelen en ook uitproberen. Het assortiment wordt continu vernieuwd om klanten te blijven verrassen. Voor klanten die al weten wat zij willen is het assortiment ook online verkrijgbaar.

Aan de basis van de groei staat een succesformule waarbij eigen productontwikkeling, snelle levertijden en een scherpe prijs centraal staan. Momenteel schaalt Maxaro verder op en zit het bedrijf middenin een transformatie naar een KPI-gestuurde organisatie.

De cultuur kenmerkt zich door de trots van de medewerkers op het merk Maxaro; ze zetten zich in om het hart van de klant te veroveren.

“De missie van Maxaro is dat klanten ‘maximaal geslaagd’ zijn. Dit betekent dat de klant jaren na aankoop nog steeds trots is op de aankoop.” – Jeroen Schagen, Operationeel Directeur bij Maxaro

Maxaro groeit: naast de megashowrooms in Roosendaal en in ‘The Wall’ bij Utrecht wordt er later dit jaar nog een showroom geopend in de randstad. Het bedrijf heeft een stevige groeiambitie: het wil ten minste acht showrooms openen in de komende jaren. Verder streeft het bedrijf ernaar dat klanten op den duur zelfvoorzienend kunnen shoppen bij Maxaro.

Vacature: Digital Innovation Manager

Om Maxaro klaar te stomen voor de groei moet de technologie steviger neergezet worden.  De visionaire Digital Innovation Manager zet daarom de IT-strategie en digitale roadmap uit voor de komende drie tot vijf jaar en pakt eigenaarschap over de realisatie ervan. Belangrijke onderwerpen daarbij zijn de ERP-implementatie die gaande is, de digitale transformatie en applicatie- en cloud-architectuur.

“Maxaro wil écht graag groeien en vooruit. Er is grote behoefte aan een Digital Innovation Manager die ondernemerschap en inhoudelijke ontwikkeling meebrengt en zo een positieve en krachtige impact heeft op de verdere groei van Maxaro.” – Jeroen Schagen, Operationeel Directeur bij Maxaro

De Digital Innovation Manager zorgt voor optimale IT-dienstverlening aan de organisatie (showrooms, warenhuizen en kantoor). De Digital Innovation Manager werkt aan het automatiseren van bedrijfsprocessen en zorgt ervoor dat systemen effectief samenwerken, ook nu de schaal toeneemt. De Digital Innovation Manager heeft een visie op de ICT- en cloud-infrastructuur en IT-outsourcing zodat onder andere voorraadbeheer, dataveiligheid, klantervaring en probleemoplossing in de toekomst optimaal gewaarborgd zijn. Ook werkt zij/hij aan de verdere optimalisatie van het ERP.

De Digital Innovation Manager rapporteert aan de Operationeel Directeur en maakt onderdeel uit van het Management Team van Maxaro. Zij/hij werkt nauw samen met de afdelingen E-commerce, (after)Sales, Finance en Logistiek. De Digital Innovation Manager krijgt de kans om het eigen team uit te bouwen en aan te sturen op KPI’s en cultuur. Verder weet zij/hij de bredere organisatie mee te nemen en te enthousiasmeren voor de digitale transformatie.

 

Interesse?

Maxaro werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Hayke Tjemmes Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.