Corporate Development Manager

Corporate Development Manager

  • Strategy
  • Consumer
  • Utrecht
  • 895 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de bol.com vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Als rechterhand van bol.coms CEO krijgt de Corporate Development Manager een ongekend inzicht in alle aspecten van Nederlands meest succesvolle e-tailer. Een unieke rol bij een marktleider die in alles voelt als een pionierende scale-up. De Corporate Development Manager werkt nauw samen met de CEO en de directie van bol.com. Dat biedt optimale ontwikkelmogelijkheden en de kans om de sprong te maken naar een lijnfunctie met P&L-verantwoordelijkheid.

Bol.com heeft meer dan 9 miljoen actieve klanten en is daarmee de online marktleider in Nederland en België. Met ruim 16 miljoen artikelen in de digitale schappen heeft de e-tailer altijd wat je zoekt. Van voetbalschoenen tot breedbeeldtelevisies en van tuintafels tot dameshorloges, je vindt het op bol.com.

De klantervaring staat bij bol.com centraal. Dagelijks werken ruim 1.500 professionals analytisch en datagedreven aan het verbeteren van de customer journey. Bol.com begrijpt echt wat de klant wil, dat is de sleutel tot het succes en de drijvende kracht achter de razendsnelle groei. Het bedrijf is tussen 2011 en 2018 namelijk meer dan vervijfvoudigd. En het eindpunt is nog lang niet in zicht. Bol.com wil blijven groeien, hoe sneller hoe beter.

“De Corporate Development Manager zorgt ervoor dat ik als CEO en wij als directie optimaal kunnen functioneren. Daar zijn sterke analytische en strategische vaardigheden voor nodig, maar ook een pragmatische aanpak en een uitstekend gevoel voor stakeholdermanagement. De persoon in deze rol moet vanuit enthousiasme en inhoud mensen overtuigen. Daarom zoek ik iemand die goed kan praten, maar vooral ook met aandacht en een scherp oor kan luisteren.” – Huub Vermeulen, CEO

De Corporate Development Manager is de rechterhand van CEO Huub Vermeulen. Hij/zij werkt actief mee aan de toekomst van e-commerce in Nederland en België en de toonaangevende positie van bol.com daarbinnen. Dichter bij het vuur kun je niet zitten.

De Corporate Development Manager faciliteert de strategische besluitvormingsprocessen op directieniveau. Hij/zij schrijft de verschillende denkrichtingen uit in krachtige, met data onderbouwde presentaties. Tijdens de directieoverleggen denkt de Corporate Development Manager actief mee en challenget de aannames en oplossingsrichtingen.

Een andere belangrijke verantwoordelijkheid is het bevorderen van de samenwerking en alignment met relevante merken binnen de Ahold-Delhaize familie. Hij/zij zorgt dat synergiekansen snel worden geïdentificeerd en dat de juiste stakeholders hiermee aan de slag gaan.

Door de breedte van de rol werkt de Corporate Development Manager nauw samen met stakeholders uit de hele organisatie. Zo werkt hij/zij multidisciplinair samen met de business owners van afdelingen zoals Commercie, IT, Logistiek, Marketing, HR en Finance.

ERVARING
  • 4+ jaar in strategy consulting
PERSOONLIJKHEID
  • Strategisch
  • Overtuigend
  • Datagedreven
  • Enthousiasmerend

Bol.com werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Imke Peters, via imke@topofminds.com.

Contact

Corporate Development Manager Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.