COO

COO

 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op 13 augustus 2018
 • 194 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Relay42 werkgeverspagina voor andere vacatures

Hoe persoonlijker en relevanter interacties tussen bedrijven en consumenten, des te groter de marketing-impact. Relay42 personaliseert digitale marketing voor bedrijven met behulp van innovatieve, AI-gedreven software. Het is aan de nieuwe COO om het succes van Relay42 verder uit te bouwen.

Over Relay42

De innovatieve software van Relay42 helpt bedrijven persoonlijk relevante boodschappen op het juiste moment en in de juiste dosering aan consumenten te sturen, en zo meer impact uit marketing te genereren. De software werkt binnen elk ecosysteem en met elke vorm van klantdata. Daarbij levert Relay42 op maat gemaakte oplossingen voor elk bedrijf. Bedrijven als ABN-AMRO, Air France-KLM, VodafoneZiggo en Achmea maken al gebruik van Relay42’s software.

Het bedrijf bestaat 7 jaar en telt inmiddels meer dan 80 medewerkers, met de ambitie dat binnen twee jaar uit te bereiden naar 120+. Het hoofdkwartier staat in Amsterdam, naast locaties in Europa en Singapore. De sfeer is informeel, met veel ruimte om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Deze omgeving past goed bij de niet-hiërarchische cultuur van Relay42: het bedrijf is jong, divers, ondernemend.

“Bedrijven die onze software gaan gebruiken, blijven, bijna zonder uitzondering, lang klant. We leveren wat we beloven.” – Koen Bos, oprichter en CTO

VACATURE: COO

De nieuwe COO van Relay42 krijgt de P&L-verantwoordelijkheid over de hele business. De COO ontwikkelt een commerciële strategie om Europees door te groeien, en leidt de implementatie hiervan evenals de dagelijkse aansturing van de organisatie. Hij/zij inspireert, motiveert en verbindt medewerkers zodat zij optimaal functioneren. De COO bewaakt de innovatieve, productieve en coöperatieve cultuur van Relay42 en bouwt hierop voort. Ook trekt hij/zij tijdig de juiste mensen aan.

De COO is daarnaast verantwoordelijk voor het professionaliseren van de organisatie. Naarmate Relay42 verder groeit zijn er meer processen en afspraken nodig. De organisatie moet echter ook flexibel en wendbaar blijven. Voor die balans zorgt de COO.

De COO is het primaire aanspreekpunt voor de aandeelhouders en andere stakeholders, zoals potentiële nieuwe investeerders. Daarnaast stoomt de COO de organisatie klaar voor een nieuwe investeringsronde, bijvoorbeeld door het uitwerken van de strategische plannen voor het direct gericht inzetten van de nieuwe financiering.

Kandidaatprofiel

ERVARING
 • MSc of MBA in business administration; voorkeur voor MBA
 • Internationale ervaring met scale-ups en externe investeerders
 • Affiniteit met technologie Relay42, B2B enterprise software en SaaS is een pre
PERSOONLIJKHEID
 • Overtuigend en inspirerend
 • Strategisch, goede problem solver, in staat de big picture te zien
 • Commercieel
 • Besluitvaardig

Relay42 werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. Neem voor meer informatie of om te solliciteren contact op met Vivian Linker via vivian@topofminds.com.

Contact

Vivian Linker Mail

Download het uitgebreide functieprofiel

Download Functieprofiel

Neem contact op

Match

COO

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

COO

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

COO

Vraag over deze vacature? Vraag het Vivian Linker

Volgende vacature
Chief Digital OfficerBeveiligd: ERIKS

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.