Continuous Improvement Consultant

Continuous Improvement Consultant

  • Consulting
  • Amsterdam
  • Vanaf 2 jaar werkervaring
  • 3292 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de EY werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

  • 2+ jaar ervaring als consultant of projectmanager
  • Affiniteit met Lean/operational excellence
  • Communicatief
  • Analytisch
  • Hands-on

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannelijke kandidaten al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Het Service Excellenceteam van EY staat aan de vooravond van een groeispurt. Niet alleen zal het team komend jaar verdubbelen, ook bouwt dit team het framework dat EY-breed internationaal gebruikt gaat worden. De Continuous Improvement Consultant zorgt voor optimale implementatie van transformatietrajecten en bouwt op die manier mee aan de versteviging van EY Nederland als Global Centre of Excellence op het gebied van Service Operations.

Over EY

EY is wereldwijd leider op het gebied van (tech) Consultancy, Assurance, Tax & Transactions. De ambitie liegt er niet om: ’building a better working world’. Door de uitdagingen van klanten te tackelen, hoopt EY het verschil te kunnen maken. Niet alleen voor de betreffende organisatie, maar voor de hele samenleving.

Die wil om impact te maken is ook een belangrijk drijfveer voor het Service Excellenceteam. Dit team is onderdeel van de afdeling Supply Chain & Operations (SC&O) – 40 fte – dat zich richt op thema’s als het transformeren en (her)ontwerpen van de operatie, supply chains, (smart) factories, logistiek en warehousing. De afdeling bedient diverse klanten in verschillende industrieën in de private en de publieke sector. Vooral het laatste domein is een grote groeimarkt voor EY. Het Service Excellence-team telt op dit moment ongeveer 10 fte, maar zal mede dankzij enkele succesvolle, grootschalige trajecten dit jaar (ruim) verdubbelen.

Niet een one-off, naar echt ownership
Met haar langetermijnfilosofie en -visie wil EY bedrijven en medewerkers door middel van klein- en grootschalige transformatietrajecten en duurzame veranderingen écht verder helpen, en daarmee grote maatschappelijke impact maken. Niet alleen maar door one-off procesverbeteringen door te voeren, maar klanten echt eigenaar laten worden van de nieuwe manier van werken. Door ownership te nemen over deze filosofie en de implementatietrajecten die daar gevolg aan geven, speelt de Continuous Improvement Consultant een belangrijke rol in het waarmaken van die ambitie.

Vacature: Continuous Improvement Consultant

De Continuous Improvement Consultant is verantwoordelijk voor de implementatie van operationele verbeteringen bij servicegerelateerde bedrijven, variërend van grootschalige transformatietrajecten tot kleine procesverbeteringen. Samen met de rest van het team – een associate partner, drie managers, en 6-10 breed inzetbare consultants en een senior consultant – bereidt de Continuous Improvement Consultant interviews, trainingen en workshops voor. Zij/hij voert deze vervolgens uit, coacht en ondersteunt de klant en zorgt ervoor dat tastbare resultaten gerealiseerd worden. Daarbij wordt regelmatig samengewerkt met andere afdelingen binnen EY, zoals Technology, Finance en People Advisory.

Een proactieve houding is een must: de Continuous Improvement Consultant is altijd op zoek naar mogelijkheden voor verbetering. Linksom of rechtsom; zij/hij zorgt er samen met het team voor dat elk traject succesvol uitpakt.

Waardevolle mensen zijn nóg waardevoller voor de organisatie
Consulting in teamverband is één van de onderscheidende krachten van EY. Een EY-consultant zit nooit alleen bij een klant, maar altijd met collega’s. Van elkaar leren en elkaar versterken is de norm. Daardoor maken mensen bij EY een snelle ontwikkeling door, zeker in combinatie met de nadruk die de organisatie daar – onder meer door on the job coaching en uitgebreide loopbaanbegeleiding – op legt. Hoe waardevoller de mensen, hoe waardevoller ze voor de organisatie zijn; daar zijn ze bij EY van overtuigd. Daarnaast hecht het bedrijf veel waarde aan diversiteit en inclusiviteit, wat onder meer goed terug te zien is in de diverse, multinationale SC&O-afdeling. Mogelijkheden om in binnen- en buitenland door te groeien zijn er volop.

De rol is een uitgelezen kans voor een ambitieuze, communicatief-vaardige consultant die momenteel bij een kleinere firm werkt en de stap naar een grote, internationale partij wil maken. Iemand die net een traineeship afrondde en op zoek is naar een uitdagende rol om haar/zijn carrièrepad in consulting te vervolgen, kan ook een goede fit zijn. Maar bovenal is de ideale kandidaat iemand die zowel analytisch als mensgericht is, goed datagedreven en vanuit processen kan denken, graag (maatschappelijke) impact wil maken en een ondernemende en innovatieve mindset heeft. Ervaring met Lean is een pre.

“Dit is hét moment om als Continuous Improvement Consultant in te stappen. Juist nu kun je echt een stempel op het Service Excellenceteam drukken en ownership over bepaalde pilaren nemen. Wat wij doen voor West-Europa, wordt de norm voor EY Global. Dat betekent dat je als Continuous Improvement Consultant hier wereldwijd leading op een bepaald domein bent.” – Kees Meurders, Associate Partner

 

Interesse?

EY werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian den Dekker via vivian.dendekker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.