Consultant Business Technology

Consultant Business Technology

 • Scale-up
 • Consulting
 • Utrecht
 • Vanaf 3 jaar werkervaring
 • 1768 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de IG&H werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel

 • Vanaf 3 jaar werkervaring als extern consultant bij een adviesbureau op het snijvlak van business & IT
 • Kennis van Agile, DevOps, Low Code-platforms en hoe deze bij klanten in te zetten
 • Communicatief sterk en legt eenvoudig duurzame, nieuwe relaties
 • Ondernemend met een flinke dosis humor
 • Topsportmentaliteit, goed kan altijd beter

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwen pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannen al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Consultancy en technologie, het is de gouden combinatie waarmee IG&H impactvolle bedrijfsbrede transformaties creëert. Het adviesbureau is in twee jaar tijd gegroeid van 130 naar ruim 270 man én uitgeroepen tot Best Workplace 2019. Na de recente overname van twee OutSystems-teams is er nu plek voor een sterke Consultant Business Technology. Eentje die IG&H’s toonaangevende klanten graag leert hoe ze met digitale oplossingen of IT-systemen blijvend innoveren.

Over IG&H

Het tijdperk waarin de IT-afdeling driehoog-achter in het bedrijf werkte, is al lang verleden tijd. Relevant blijven in een branche betekent dat bedrijven soepel moet inspelen op de steeds vernieuwende digitale technologieën. Opgericht in 1988 vanuit een Rotterdamse studentenkamer, helpt het van oorsprong strategische adviesbureau bedrijven te innoveren door consultancy met technologie te combineren.

Van verzekeringsmaatschappijen of pensioenfondsen digitaal transformeren tot de implementatie van value-based-healthcare. Door de inzet van nieuwe technologieën biedt IG&H duurzame totaaloplossingen aan bedrijven, zodat deze binnen de huidige dynamische wereld succesvol blijven. Dankzij jarenlange ervaring en diepgaande inhoudelijke marktkennis is het bedrijf sectorspecialist op drie pijlers: financiële dienstverlening, retail en gezondheidszorg.

“Onze relaties in retail, health en finance, willen sneller digitaliseren. Mobiele applicaties maar ook de vernieuwing van de core systems staan hierbij centraal. Middels ‘High Productivity Platforms’, zoals OutSystems, kunnen wij hen veel sneller en tegen lagere kosten innovatieve businessoplossingen bieden” – Jan van Hasenbroek, founder en managing partner IG&H.

Naast strategieconsultancy heeft de organisatie zich in de afgelopen jaren verbreed met teams rondom organisatietransformatie, data-analytics én technologie. Voor laatstgenoemde domein heeft IG&H o.a. de specialist in high productivity platforms, Isengard Solutions, overgenomen. Om bedrijven te helpen met de bouw van digitale platforms en ecosystemen, heeft IG&H een team met zo’n 55 technologie-, IT-businessconsultants en tech-experts. Nieuwe opdrachten blijven binnenstromen en daarom is er een plek vrij voor een ambitieuze Consultant Business Technology.

Vacature: Consultant Business Technology

Behoeften van de business vertalen naar IT-oplossingen doet deze Business Technology Consultant het allerliefst. Waar beweegt de business heen en waar worden tools ingezet om knelpunten op te heffen? Dát weet deze verbinder. Met een duidelijke, eigen visie brengt deze persoon de IT-mogelijkheden in kaart. En hij/zij weet bovendien precies welke technologie bedrijven wendbaar en toekomstbestendig maken. Of het nu gaat om Cloud, Low-Code of Mendix, deze deskundige op het gebied van digitale ontwikkelingen snapt waar ze voor staan.

Naast strategisch adviseur is de Consultant Business Technology een sterke projectmanager. Om de vaak complexe digitaliseringsprojecten vloeiend te laten verlopen, werkt deze persoon multidisciplinair samen. Denk hierbij aan technologische consultants, sector-, transformatie- en platformspecialisten, maar ook data-experts en Business Engineers uit de verschillende sector- en competentieteams van IG&H. Deze ambitieuze consultant denkt dus niet alleen creatieve IT-oplossingen uit, maar is ook communicatief ijzersterk.

De Consultant Business Technology werkt graag aan impactvolle projecten bij gevestigde bedrijven in de financiële dienstverlening, retail en gezondheidszorg. Bij IG&H geldt overigens geen detacheringsmodel met uurtjes schrijven. De digitale transformaties hebben een projectmatige benadering. Voordoen, meedoen en zelf doen, zo vat IG&H het proces samen. Het verandervermogen van bedrijven vergroten en effectiever zijn, is waar het voor deze zakelijke & technologische adviseur om draait.

“We hebben een hele open cultuur met mensen die veel ambitie hebben. Voor ellebogenwerk is hier geen plaats. Iedereen is heel gedreven, maar wel op een vriendelijke manier. De ideale kandidaat vindt het leuk om samen impact te maken en is niet bang om semi-onbewandelde paden te betreden.” – Ron Evers, Director Technology IG&H

Makkelijk feeling houden met de klant in kwestie en solide langetermijnrelaties opbouwen, is voor deze Consultant Business Technology een koud kunstje. Naast een leergierige houding en verantwoordelijkheid nemen, heeft dit talent in business en IT ook een grote teamgeest. Deze houding past goed bij IG&H’s informele werksfeer die zich focust op ‘samen groeien’. Versbereide lunches, teamactiviteiten en legendarische feesten, ook hiervoor is deze persoon bij de gecertificeerde Great Place to Work aan het juiste adres.

IG&H is gevestigd in het Utrechtse Businesspark Papendorp bij knooppunt Oudenrijn. Onder de tak van strategieconsultancy werken de afdelingen organisatietransformatie, data-analytics en technologie organisatiebreed. De Consultant Business Technology komt in het team terecht van Ron Evers, Director Technology.

 

Interesse?

IG&H werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds. 
Neem contact op met Vivian den Dekker via vivian.dendekker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.