Commerciële Productmanager E-bikes

Commerciële Productmanager E-bikes

 • IT
 • Consumer
 • Nunspeet
 • 747 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Stella werkgeverspagina voor andere vacatures

Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsenmarkt. Stella wil nu marktleider worden in Europa. Voor het waarmaken van de ambitieuze groeistrategie zijn er diverse vacante sleutelposities in de organisatie, voor ondernemende, resultaatgerichte (r)e-tail professionals.

Over Stella

In 2011 bouwen twee jonge ondernemers de eerste Stella e-bike in een schuurtje in hun achtertuin. Zeven jaar later zijn ze marktleider in Nederland. Het succes van Stella schuilt achter hun direct-to-consumer propositie: verkoop geschiedt exclusief via eigen kanalen, zonder middle-man en daarmee tegen een lagere prijs en met een betere klantbeleving dan bij de concurrent.

Samen met investeringspartner DM Equity Partners zet Stella haar eerste stappen op de Europese markt. Naast de internationale uitbreiding zet Stella sterk in op verdere professionalisering en innovatie. Maar ook op het gebied van service blijft het bedrijf innoveren.

Op dit moment werken er 400 professionals vanuit 38 vestigingen en het hoofdkantoor dagelijks aan de groei van Stella. Door de platte organisatiestructuur is het bedrijf wendbaar en worden goede ideeën snel gevalideerd en gerealiseerd. Alles binnen Stella staat in het teken van innovatie, professionaliseren en groei.

Vacature: Commerciële Productmanager E-bikes

Geheel in lijn met de verwachting dat in de toekomst alle fietsen een vorm van elektrische ondersteuning zullen hebben, werkt Stella dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe e-bikes. De Commerciële Productmanager is P&L verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een geheel nieuwe lijn e-bikes.

De Productmanager is verantwoordelijk voor de groeistrategie en bepaalt op basis van marktonderzoek waar de beste uitbreidingskansen liggen. De Productmanager is van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling en is daarbij verantwoordelijk voor het bewaken van de planning en budgetten. Zo bezoekt de Productmanager regelmatig (internationale) leveranciers en schakelt intensief met R&D over het design. Daarnaast ontwikkelt hij/zij samen met marketing en sales innovatieve go-to-market strategieën voor de nieuwe lijn van e-bikes. De Productmanager rapporteert direct aan de directie en schakelt intensief met in- en externe stakeholders.

Kandidaatprofiel

Ervaring
 • Minimaal vijf jaar relevante ervaring in een P&L verantwoordelijke, commerciële positie
 • Ervaring met de uitvoer van grootschalige projecten en productintroducties
 • HBO of WO opgeleid
 • Kennis van marketing- en sales processen
Persoonlijkheid
 • Resultaatgericht
 • Communicatief sterk
 • Proactief en ondernemend
 • Analytisch en creatief

Stella werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian den Dekker via viviandendekker@topofminds.com.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.