Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Commerce & Strategy Director

Commerce & Strategy Director

 • Operations
 • Consulting
 • Amsterdam
 • Vanaf 10 jaar werkervaring
 • 2129 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Imagine Digital Vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf tien jaar ervaring
 • In digital strategy of managementconsulting
 • Ervaring met grootschalige transformatietrajecten
 • Ondernemend
 • Analytisch
 • Operationeel

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Imagine Digital weet wat traditionele bedrijven nodig hebben om digitaal te groeien. Dankzij een ambitieus, ondernemend team met een no-nonsense mentaliteit kan het consultancybureau de meest aansprekende bedrijven ondersteunen. De Commerce & Strategy Director levert een cruciale bijdrage aan verdere toename van het aantal klanten en de groei van de organisatie.

Over Imagine Digital

Imagine Digital werd in 2017 opgericht door Henri Gentis (voormalig Google) en Nancy Spijkman. Onder hun leiding groeide het bureau de afgelopen jaren uit tot een toonaangevende speler in de markt. Met een holistische benadering en een creatieve, innovatieve langetermijnvisie slaagde Imagine Digital erin meerdere vooraanstaande bedrijven digitaal succesvol te transformeren.

Voor de bedrijven die Imagine Digital tot haar klanten rekent – met namen als Pets Place, Centraal Beheer, de Kamer van Koophandel en Just Eat Takeaway.com – ontwikkelt het bureau een digitale strategie en implementeert deze. Hierbij wordt onder meer gebruikgemaakt van vooraanstaande Google-methoden en tools zoals Design Sprint, Brandlab, OKRs en Obeya. Door digitale oplossingen in de activiteiten van de klant te integreren, stuurt Imagine Digital aan op duurzame (online) groei. Bij Imagine Digital ligt de lat hoog en zijn de ambities groot. Niet incrementele maar exponentiële groei is het streven.

Consultants werken niet voor een klant, maar echt samen mét de klant. Imagine Digital is bij het hele traject nauw betrokken, en kan op elk onderdeel de juiste kennis, expertise en mensen leveren. Zo kan het bedrijf maximaal impact maken.

Ondernemend, ambitieus en no nonsense: dat is Imagine Digital. We leggen de lat graag hoog. Dat vertaalt zich in uitdagende, ambitieuze projecten waar we ongelooflijke groei kunnen bewerkstelligen. Geen omzetstijging van 10%, maar eerder een vertienvoudiging!” – Henri Gentis, CEO en founder

De groei en professionalisering van klanten staat centraal, maar interne ontwikkeling is binnen Imagine Digital minstens zo belangrijk. De organisatie biedt haar medewerkers – een mix van jonge en ervaren consultants – een dynamische omgeving waarin zij zich professioneel kunnen ontwikkelen. Consultants krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid om zelfstandig klanten te adviseren, en zowel in het strategische als het operationele traject een leidende rol te spelen.

De ambities voor de toekomst liegen er niet om. Imagine Digital wil blijven groeien, en over twee jaar honderd consultants in dienst hebben. De nieuwe Commerce & Strategy Director speelt een belangrijke rol in het verwezenlijken van deze ambitie.

Vacature: Commerce & Strategy Director

De Commerce & Strategy Director richt zich voornamelijk op het vormgeven van digitale transformaties voor klanten en het managen van transformatietrajecten van A tot Z. Als strategische en operationele partner van de klant heeft de Commerce & Strategy Director voor elk complex vraagstuk een passend advies of oplossing.

De Commerce & Strategy Director is de strategische lead die het projectteam op een inspirerende en coachende wijze aanstuurt en nieuwe klanten en projecten aantrekt door haar/zijn eigen netwerk in te zetten. Ook draagt de Commerce & Strategy Director bij aan interne initiatieven zoals recruitment, ways of working en de positionering van Imagine Digital.

Je krijgt alle ruimte om zelfstandig onze klanten bij te staan en echt ownership voor je werk te nemen. Wat je nodig hebt om hier succesvol te zijn? Een ondernemende mindset en een onversneden winnaarsmentaliteit waardoor je altijd voor het beste resultaat gaat.” – Henri Gentis, CEO en founder

Met een creatieve, commerciële en innovatieve aanpak zorgt de Commerce & Strategy Director ervoor dat elk transformatieproject succesvol verloopt. Deze functie biedt een geweldige kans voor een (voormalig) managementconsultant met ervaring in omvangrijke digitale advies- en transformatietrajecten. De ideale kandidaat is een analytische en commerciële zelfstarter die zowel strategisch als operationeel uitblinkt, en daarmee grote impact maakt op de groei van mooie bedrijven. En op de toekomst van Imagine Digital.

 

Interesse?

Imagine Digital werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian den Dekker via
vivian.dendekker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

 

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.