Co-Founder Kayak Care

Co-Founder Kayak Care

 • General Management
 • Health
 • Amsterdam
 • Vanaf 8 jaar werkervaring
 • 1956 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Interim Valley werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 8 jaar ervaring
 • Binnen recruitment- of detacheringsbranche
 • Purpose-gedreven ondernemer
 • Commercieel sterk
 • Teambouwer

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannelijke kandidaten al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Interim Valley lanceert een nieuwe detacheringsactiviteit in de zorgsector onder de naam Kayak Care. Kayak Care wil bijdragen aan deze branche omdat daar een nijpend tekort aan personeel bestaat, iets wat ons allemaal raakt. Vanuit de missie om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, krijgt de Co-Founder Kayak Care de kans om deze nieuwe detacheringsorganisatie vanaf de start op te bouwen, gebruikmakend van de infrastructuur van Interim Valley.

Over Kayak Care

Het detacheringsbureau Interim Valley is in 2012 opgericht door Ruben Verkuijl en Diederik Veenhoven met een onderscheidende visie op de ontwikkeling van mensen. Met het Live Your Potential programma, gericht op de vier dimensies Lichaam, Emotie, Mentaal en Inspiratie, worden alle medewerkers geholpen het beste uit zichzelf te halen zodat ze gemotiveerd en geïnspireerd aan de slag kunnen gaan. Interim Valley richt zich voornamelijk op posities binnen Compliance, Data Science & BI, Trade Finance en Lending.

Na tien jaar succesvolle groei is het tijd de horizon te verbreden. Deze zomer staat een re-branding van Interim Valley naar ‘Kayak’ op de agenda. Onder de vleugels van het merk Kayak zullen nieuwe initiatieven worden ontplooid. Vanwege de urgente behoefte aan personeel in de zorg, lanceert Interim Valley als eerste initiatief een nieuwe detacheringsactiviteit onder de naam Kayak Care.

Vacature: Co-Founder Kayak Care

De Co-Founder wordt de kartrekker, de ondernemer die Kayak Care vanaf de start gaat opbouwen en uit laat groeien tot een succesvolle organisatie. De Co-Founder kan gebruik maken van de direct inzetbare infrastructuur en de detacheringskennis van de moederorganisatie, maar is vrij om zowel strategie als ‘doe-werk’ op zich te nemen. Onder direct inzetbare infrastructuur vallen bijvoorbeeld de recruitmentsoftware, website, arbeidsovereenkomsten en certificering en een dijk aan knowhow op het gebied van recruitment en detachering. Hiermee kan de ondernemer direct een kick-start maken. Het belangrijkste voor een goede samenwerking is evenwel een match met de cultuur. Bij Interim Valley werkt men vanuit drie kernwaarden: persoonlijk, toegewijd en expert. Een betrokken houding is dan ook fundamenteel.

“We zoeken een ondernemer die zich verbonden voelt met onze missie en onze kernwaarden en die vanuit overtuiging het verschil wil maken in de zorgsector. Ook al werk je zelfstandig aan het opbouwen van Kayak Care, je bent toch sterk betrokken bij de rest van de organisatie, van het samen vieren van successen tot het delen van best practices.” – Ruben Verkuijl, Founder Interim Valley

De zorgbranche is breed. In eerste instantie ligt de focus op het detacheren van zorgplanners omdat deze functie flink kan bijdragen aan de efficiency binnen de zorgteams. Wanneer Kayak Care hier eenmaal voet aan de grond heeft gekregen, zullen ook andere functies interessant zijn om toe te voegen aan het portfolio. De Co-Founder zal een gedegen strategische aanpak moeten ontwikkelen maar tegelijkertijd ook de handen uit de mouwen moeten steken om direct een start te maken met het werven van klanten en medewerkers.

Het bouwen aan de contouren van deze nieuwe organisatie en de strategische ontwikkeling ervan gaan hand in hand. Ruben Verkuijl wordt de sparringpartner van de Co-Founder en denkt waar nodig mee. Maar de Co-Founder is in de lead. Gezocht wordt dan ook naar een kandidaat die initiatief neemt, een strategische koers kan uitzetten, commercieel onderlegd is en ervaring heeft met de detacheringsbranche. Daarnaast is de Co-Founder een teambuilder pur sang, geïnteresseerd in de drijfveren van de mensen met wie zij/hij werkt en gedreven om samen met collega’s hard te werken voor een goed resultaat.

 

Interesse?

Kayak Care werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian Linker via vivian.linker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian Linker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.