Climate Care & Floor Care Marketing Manager

Climate Care & Floor Care Marketing Manager

 • Marketing
 • Consumer
 • Eindhoven/Amsterdam
 • Vanaf 6 jaar werkervaring
 • 1952 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Versuni werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 6 jaar ervaring
 • Met marketingstrategie en portfoliomanagement
 • Vertalen van consument-, markt-, en data-analyse in strategische plannen
 • Business-, P&L-, en stakeholdermanagement
 • Binnen retail, e-commerce of FMCG

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Versuni (voorheen Philips Domestic Appliances) doorgaat een schaalvergrotingsfase om haar leidende positie op de wereldwijde markt van huishoudelijke apparatuur verder uit te bouwen. De nieuwe Climate Care & Floor Care Marketing Manager zal een cruciale rol spelen om in deze twee categorieën de leiderschapspositie binnen de Benelux verder op te schalen. 

Over Versuni

Versuni ontwikkelt op duurzame wijze producten die mensen helpen gezonder en gelukkiger te leven, door van een huis een thuis te maken. Versuni startte in februari 2023, vanuit een eerdere transformatie in 2021 waarbij Philips Domestic Appliances een zelfstandig bedrijf werd. Versuni is de houder van bekende merknamen met een sterke reputatie, zoals Philips, SAECO en Senseo, en bekend van producten zoals de Airfryer, stofzuigers en espressomachines. Binnen de categorieën Climate Care en Floor Care gaat het dan bijvoorbeeld om de Philips Air Performer Luchtreiniger en de AquaTrio Draadloze Stofzuiger.

Het bedrijf moedigt werknemers aan om altijd nieuwsgierig te blijven en nieuwe ideeën te verkennen. De producten die Versuni levert zijn hier een afspiegeling van. Deze maken gebruik van innovatieve technologie en worden wereldwijd erkend voor hun kwaliteit.

De nieuwe Climate Care & Floor Care Marketing Manager zal een cruciale rol hebben binnen de ambities van Versuni, om in deze twee sterk verschillende categorieën de leiderschapspositie verder uit te bouwen binnen de Benelux.

Vacature: Climate Care & Floor Care Marketing Manager

De Climate Care & Floor Care Marketing Manager zal verantwoordelijk zijn voor het managen en vermarkten van het portfolio. Een portfolio dat volop in beweging is door de continue ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten.

De Climate Care & Floor Care Marketing Manager staat de komende jaren voor twee sterk verschillende uitdagingen. De markt voor Floor Care producten zoals traditionele stofzuigers, steelstofzuigers en robots, is een groeiende en zeer competitieve markt. Hierbij gaat het voornamelijk om het managen van een belangrijk deel van het portfolio en om het verder versterken en uitbouwen van de leidende marktpositie. Climate Care is een markt in opkomst, vanwege een groeiend bewustzijn rondom luchtkwaliteit en het effect dat dit heeft op de gezondheid. Hier is de uitdaging om echt in de huid van de klant te kruipen, te begrijpen wie ze zijn en te snappen welke doelen ze willen behalen, om zo de markt te ontwikkelen en daarin een toppositie te bereiken.

Voor beide categorieën is de Marketing Manager eindverantwoordelijk voor P&L over de hele Benelux. Door haar/zijn ervaring met connected proposities – veel van de producten zijn verbonden met een app – zal de Marketing Manager de belevenis van de consument constant kunnen optimaliseren.

De nieuwe Marketing Manager rapporteert aan de Benelux Marketing Leader van Versuni en vindt makkelijk haar of zijn weg in verschillende lagen binnen de organisatie. Zij/hij zal zich bewegen tussen de global business units en het Benelux-team, en snel de route vinden naar de juiste informatie en personen, ook in andere internationale teams. Zij of hij zal intensief samenwerken met een ervaren salesteam, het shoppermarketing-team en met retailpartners, zoals Coolblue en Blokker.

Dit is een omgeving met volop internationale groeimogelijkheden. Deze rol is een mooie kans voor een creatieve, analytische denker, die in een complexe, snel veranderende omgeving het verschil wil maken in de groei van toonaangevende merken en producten.

 

Interesse?

Versuni werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Emily Olij via emily.olij@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Emily Olij Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.