Client Success Manager

Client Success Manager

 • Sales
 • Amsterdam
 • 649 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Edge Technologies werkgeverspagina voor andere vacatures

Edge Technologies, het grootste Real Estate Technology bedrijf in Nederland, vindt dat steden groener, slimmer en gezonder moet worden. Dit willen zij bereiken met smart buildings. Om deze missie te kunnen realiseren is er een vacature voor Client Success Manager.

OVER EDGE TECHNOLOGIES

Edge Technologies spitst zich toe op de ontwikkeling en lange-termijnexploitatie van een nieuwe generatie EDGE-gebouwen in Europa. Een sterk geïntegreerd netwerk van ‘Internet of Things’-apparaten, data-analyses en zelflerende systemen zorgen voor een continue verbetering van energieprestaties, bezetting en gebruikersproductiviteit.

Tegen 2040 zal meer dan 65% van de wereldbevolking in steden wonen, die nu al 70% van de jaarlijkse energiebehoeften van de wereld voor hun rekening nemen. Dit in combinatie met een arbeidsbevolking die steeds meer verwacht op het gebied van welzijn en inspiratie, maakt dat we drastisch andere gebouwen nodig hebben. Edge Technologies wil gebouwen creëren die gebruikers gezonder verlaten dan binnenkomen. Dit wordt gerealiseerd met een gezond binnenklimaat, voldoende daglicht, design met aandacht voor natuur en beweging, en gezonde voeding – ondersteund door de laatste, beste technologie.

“Wij signaleren heel vroeg trends in de markt. Door onze adaptieve organisatiecultuur kunnen we daar direct op handelen.” – Coen van Oostrom, CEO Edge Technologies

VACATURE: CLIENT SUCCESS MANAGER

Potentiële huurders, bijvoorbeeld innovatieve Fortune 500-bedrijven, zoeken kantoren met de perfecte human experience. De Client Success Manager laat zien op welke manier vastgoed en technologie dit mogelijk maken en presenteert dit op creatieve en overtuigende wijze.

Samen met de Senior Client Success Manager zorgt de Client Success Manager voor lange-termijnengagement en een stabiele dealstroom voor alle projecten, middels een klantgerichte aanpak. De Client Success Manager benadert prospects op verschillende niveaus binnen de organisatie: van HR Manager en Facility Manager tot Chief Technology Officer. Hij/zij vertaalt de klantwensen naar een oplossing vanuit Edge Technologies.

Ook na het sluiten van de deal blijft de Client Success Manager in beeld en vormt hij/zij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Hij/zij behartigt de belangen van de klant is ook de vertegenwoordiger van het Product Team bij Edge Technologies. Intern stakeholdermanagement vormt dus een belangrijk onderdeel van de functie.

Kandidaatsprofiel

PERSOONLIJKHEID
 • Raakvlakken met de visie: ‘The world needs better buildings’
 • Analytische vaardigheden en commerciële drive
 • Hoog energiepeil; gepassioneerd, creatief en resultaatgericht
 • Kan omgaan met tijdsdruk en een dynamische omgeving

ERVARING

 • Minimaal 8 jaar relevante ervaring
 • Sterk in relatiemanagement en transactiebeheerproces
 • Sterk met Excel en PowerPoint
 • Vloeiend in Engels en Nederlands; Frans en Duits zijn een pre

Edge Technologies werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.

Contact

Client Success Manager Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.