Chief Operations Officer

Chief Operations Officer

 • Operations
 • Consumer
 • Amsterdam
 • Vanaf 8 jaar werkervaring
 • 2372 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Easywalker werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 8 jaar ervaring
 • Met het inrichten en/of opschalen van supply chain
 • Ervaring met werken met suppliers in China
 • Ondernemend
 • Scale-up ambitie en ervaring

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

 

 

Download volledig profiel

Easywalker produceert en verkoopt hoogkwalitatieve, betaalbare kinderwagens en buggy’s. De groeipotentie en de ambities zijn groot. De Chief Operations Officer brengt de supply chain en daarmee de hele organisatie naar de volgende fase. Zo faciliteert de COO de omzetverdubbeling die Easywalker in de komende drie jaar wil realiseren.

Over Easywalker

Easywalker gelooft in de Beauty of Bonding. Met z’n kinderwagens en buggy’s stimuleert het bedrijf jonge ouders erop uit te gaan en zich te verbinden met de wereld. Easywalker ontwikkelt deze producten in Nederland, in samenwerking met een toonaangevend Italiaans designbureau. Vervolgens worden de kinderwagens en buggy’s in China gemaakt en direct naar de klant of het (externe) warehouse in Amsterdam gestuurd. Vanuit daar vinden ze hun weg naar de consument, retailers en internationale distributeurs.

De kinderwagens en buggy’s van Easywalker zijn te koop in vrijwel alle landen in Europa en daarnaast in Azië, het Midden-Oosten en Australië. De organisatie groeit hard; een top 3-notering in de belangrijkste Europese markten is het doel. De komende drie jaar wil Easywalker de groei doorzetten en de omzet verdubbelen. Deels door marktaandeel in bestaande markten te vergroten, maar ook door nieuwe markten aan te boren. Voor deze opschaling zijn een heldere operationele visie en strategie onmisbaar. Een mooie uitdaging voor een ervaren, ondernemende Chief Operations Officer.

Vacature: Chief Operations Officer

De Chief Operations Officer (COO) is verantwoordelijk voor het uitstippelen van een visie voor de supply chain van Easywalker. Daar valt de volledige operatie onder, waaronder logistiek, aankoop, voorraadbeheer, orderverwerking, customer service en IT. De COO neemt het huidige systeem van A tot Z onder de loep, en identificeert moeiteloos verbetermogelijkheden. De basis staat, maar zeker is dat zaken als klanttevredenheid, margeverbetering en voorraadbeheer verder kunnen worden geprofessionaliseerd en dat de organisatie fors kan worden opgeschaald. Maar ook in-market kwaliteitsissues neemt de COO voor haar/zijn rekening, net als onderhandelingen met leveranciers. Haar/zijn blik houdt niet op bij de supply chain: de COO is als lid van het MT medeverantwoordelijk voor de ondernemingsstrategie en de uitvoering hiervan.

Vanuit het kantoor in Amsterdam-Zuid onderhoudt de COO contact met fabrieken in Azië en logistieke partners en klanten in de verschillende regio’s. De COO is de spin in het web van het bedrijf en werkt intern nauw samen met de afdelingen productontwikkeling, sales, marketing, e-commerce en finance. Zij/hij zorgt ervoor dat alle afdelingen aligned zijn en dat de klantgerichte processen effectief en efficiënt verlopen.

De COO stuurt een inkoper, het customer care team en de externe logistieke- en IT-partner aan. Met plezierige people skills en overtuigende communicatieve vaardigheden weet zij/hij het beste uit het team te halen. Zij/hij weet draagvlak voor veranderingen te creëren en verankert de scale-up mindset in alle gelederen van de organisatie.

“Binnen Easywalker voelt iedereen zich verantwoordelijk voor het hele bedrijf. Iedereen denkt mee over de koers en heeft er direct impact op. We leiden Easywalker echt met z’n allen.” – Daniel de Lange, CEO

De ideale kandidaat is een hands-on teamplayer met ervaring in een scale-up omgeving. Easywalker is een kleine organisatie, waar mensen graag werken en waar de lijnen kort zijn en beslissingen collectief genomen worden. Een analytische zelfstarter met de visie en de skills om een groeiend, succesvol bedrijf naar de volgende fase te brengen.

 

Interesse?

Easywalker werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn.nijhuis@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.