Chief of Staff

Chief of Staff

 • Consulting Exit
 • Leisure
 • Leiden
 • Vanaf 5 jaar werkervaring
 • 1583 views
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 5 jaar ervaring
 • Met strategieconsulting
 • Conceptueel vermogen
 • Affiniteit met snelgroeiende omgeving
 • Passie voor sport en/of evenementen
 • Communicatief sterk

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Poleposition, dat is waar P1 Travel zich op richt. Of het nu gaat om de beste stoelen in een stadion, een soepel boekingssysteem creëren of bovenaan komen in de zoekresultaten: met passie en ondernemerschap realiseert P1 Travel spectaculaire resultaten en razendsnelle groei. De Chief of Staff gaat de langetermijnstrategie opstellen en structuur aanbrengen zodat de organisatie de snelle groei succesvol kan blijven voortzetten.

Over P1 Travel

Het begon allemaal met twee ondernemers, Ludo Hermans en Bernie Mulder, op de zolder van een Thais restaurant. Ze droomden van volle vliegtuigen naar de béste sportevenementen in de wereld. Feyenoord was het eerste event waarvoor ze tickets hadden verkocht. Een volledig verzorgd dagje uit voor vrienden en familie. De ultieme droom werd helder: de grootste aanbieder worden van sportevenementen. No guts, no glory! De oprichters besloten om hun team uit te breiden en dit werd beloond. Samen vlogen ze naar de grootste wedstrijden en toernooien ter wereld. P1 Travel is razendsnel uitgegroeid tot een fantastisch toegewijd team met hetzelfde doel: poleposition.

P1 Travel is niet langer een hobby: het is uitgegroeid tot een internationaal ticketingbedrijf, primair gericht op de verkoop van tickets als officiële reseller van toonaangevende sportclubs en events. Met een team dat presteert op Champions League-niveau, staat P1 Travel bekend binnen de internationale sport en evenementenwereld als een betrouwbare partner. P1 Travel geeft fans de kans om overal ter wereld hun favoriete sport- of muziekevenement te bezoeken en biedt complete event en hospitality packages voor business en incentive trips. In de scale-up fase waarin het bedrijf zich bevindt, is het naast ondernemerschap en tomeloze passie van belang een solide langetermijnkoers uit te stippelen en de organisatie verder te professionaliseren. Het doel is om de transitie te gaan maken naar een volwaardig tech(-enabled) bedrijf met in-house softwareontwikkeling, en daarnaast meer gestructureerd en datagedreven te gaan werken. De Chief of Staff gaat bij deze ontwikkelingen het voortouw nemen.

Vacature: Chief of Staff

De Chief of Staff werkt samen met de CEO en de oprichters en fungeert hierbij als sparringpartner voor een verscheidenheid aan onderwerpen. Een belangrijk aandachtsgebied voor de Chief of Staff is het implementeren en beheren van een strategische planningscyclus. Hierbij hoort zowel het opstellen van een langetermijnplan, als ook het zelf uitvoeren van functionele en strategische initiatieven. Naast de lange termijn is ook de focus op kortetermijnresultaten van belang. Het opzetten van een KPI-structuur en het stellen van targets en prioriteiten op basis van data en inzichten, zorgt hierbij voor focus in het dynamische speelveld.

Naast het strategische stuk, helpt de Chief of Staff ook om structuur aan te brengen in een groeiende organisatie. Door verbetertrajecten te initiëren om processen en systemen strakker en efficiënter in te richten, en de organisatiestructuur mee te laten evolueren zorgt zij/hij ervoor dat P1 Travel de groei kan blijven bijbenen.

De Chief of Staff brengt een outside-in perspectief mee, houdt zaken kritisch tegen het licht en kan met een helikopterview naar de organisatie en de business kijken. Ook houdt deze strateeg de concurrentie nauwlettend in de gaten en is alert op mogelijk interessante overnamekandidaten. Sterke communicatieve vaardigheden zijn in deze rol onmisbaar. Niet alleen om bijvoorbeeld te helpen bij het beheren en voorbereiden van vergaderingen van de Raad van Commissarissen en leiderschap off-sites, maar ook om nieuwe concepten sterk te kunnen verwoorden en op papier te zetten.

“Al mijn verwachtingen worden ruimschoots overtroffen sinds ik hier werk. De passie en ambitie, het snelle schakelen en de gigantische groeispurt die het bedrijf doormaakt geven een enorme boost aan energie. We realiseren ons dat naast onze enorme drive en passie er nu ook meer structuur aangebracht moet worden om in de toekomst succesvol te blijven groeien, een prachtige uitdaging voor een ambitieuze Chief of Staff ” – Martijn Olthof, CEO P1 Travel

P1 Travel bestaat uit ondernemende medewerkers met een grote passie voor sport en evenementen. Er wordt niet gewacht op kansen, ze worden gecreëerd. Strijden zit in het DNA. Het doel is om binnen tien jaar de grootste aanbieder te zijn binnen de sportevenementenbranche. De Chief of Staff is de spil binnen de organisatie die ervoor gaat zorgen dat deze up-to-speed blijft om haar ambities te kunnen blijven waarmaken in de toekomst.

 

Interesse?

P1 Travel werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Martine Francken via martine.francken@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Martine Francken Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.