Change Portfolio Manager

Change Portfolio Manager

 • Amstelveen
 • Gepubliceerd op 1 december 2020
 • Vanaf 10 jaar werkervaring
 • 904 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de MS Amlin werkgeverspagina voor andere vacatures

Voor wie?

 • Universitair diploma
 • Lean, Six Sigma of Agile certificering
 • Project- en portfoliomanagement
 • Line management in een operationele of change management omgeving
 • Procesautomatisering en digitalisering
 • Verzekering of bancaire ervaring
 • Internationaal stakeholder management op alle niveaus

 

MS Amlin is een toonaangevende speler in de wereldwijde verzekeringsindustrie. Als onderdeel van een grote bedrijfstransformatie neemt de Europese divisie van MS Amlin een Change Portfolio Manager in dienst. Het betreft hier een kans op een functie met grote impact en een indrukwekkend carrièreperspectief.

MS Amlin

MS Amlin is een vooraanstaande verzekeringsmaatschappij en herverzekeraar in de voorhoede van de Property & Casualty, Marine & Aviation en Reinsurance markten. Het bedrijf heeft 2400 professionals in dienst die werkzaam zijn in 26 landen. De gezamenlijke missie van MS Amlin is het leveren van continuïteit voor bedrijven die te maken hebben met de meest complexe en veeleisende risico’s, die op hun beurt de welvaart over de hele wereld bevorderen.

Om hun marktleidende positie in complexe risico’s te behouden, heeft MS Amlin onlangs hun organisatiestructuur gemoderniseerd. Het nieuwe bedrijfsmodel bestaat uit drie verzekeringsmaatschappijen, MS Amlin Underwriting Limited, MS Amlin AG en MS Amlin Insurance Societas Europaea (MS AISE), ondersteund door een gemeenschappelijke onderneming voor zakelijke dienstverlening (MS ABS). Deze bedrijven zijn volledig eigendom van en worden volledig ondersteund door de financiële kracht en omvang van Mitsui Sumitomo Insurance (MSI), de op zeven na grootste schadeverzekeraar ter wereld.

Het zijn experts op het gebied van verzekeringen en claims, met zowel technische capaciteiten als diepgaande kennis van de gebieden die zij verzekeren. Ze stellen hun klanten in het middelpunt van alles wat ze doen en onderzoeken altijd de nieuwste trends op het gebied van technologie, bedrijfsmodellen en wereldwijde verzekeringen om de dienstverlening te verbeteren.

Om te helpen bij het aansturen van een reeks van veranderingsprojecten heeft er zich een kans aangediend voor een Change Portfolio Manager bij de MS AISE, de juridische handelsentiteit van MS Amlin voor het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Vacature: Change Portfolio Manager

De Change Portfolio Manager zal verantwoordelijk zijn voor de Change Portfolio van heel MS AISE, van strategie tot oplevering.

De Change Portfolio Manager zal een belangrijke rol spelen in het bepalen van de toekomstige Change roadmap en de implementatie daarvan. Voorbeelden van projecten zijn door de overheid gereguleerde veranderingen, datakwaliteit, digitalisering van klantinteractie, AI, fraudedetectie, operational excellence, cybersecurity en het rationaliseren van de IT-infrastructuur.  Er staan momenteel 28 veranderingsprojecten op de roadmap voor 2021, waarvan vele een IT-component hebben. De Change Portfolio Manager zorgt voor de oplevering van deze projecten volgens best practice standaarden en overeengekomen KPI’s.

Het toepassingsgebied van deze rol omvat projecten binnen MS AISE en projecten die worden uitgevoerd door MS ABS. Wat dit laatste betreft, zal de Change Portfolio Manager de belangen van MS AISE behartigen. De Change Portfolio Manager zal rapporteren aan de COO van MS AISE. Verder zal hij of zij nauw samenwerken met de COO van MS AISE, de Head of Operations van MS AISE, het Change team van MS ABS en de business sponsors van MS AISE van de betreffende projecten.

Daarnaast zal de Change Portfolio Manager vorm en inhoud geven aan zowel het Change team als de projectmanagement capaciteiten en hiernaast ook een sterk portfoliomanagementproces ontwikkelen. Kortom: het is een uitgelezen kans om een blijvende impact te maken binnen een toonaangevend bedrijf en tegelijkertijd een netwerk op te bouwen binnen de organisatie.

MS Amlin werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds. 
Neem voor meer informatie contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com.

Contact

Catherine Visch Mail

Download het uitgebreide functieprofiel

Download Functieprofiel

Neem contact op

Match

Change Portfolio Manager

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

Change Portfolio Manager

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

Change Portfolio Manager

Vraag over deze vacature? Vraag het Catherine Visch

Volgende vacature
Business AdvisorWavin

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.