CEO

CEO

 • Finance
 • Leisure
 • Amsterdam
 • 927 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Traveldeal werkgeverspagina voor andere vacatures

Op online reisplatform Traveldeal kunnen reizigers hun hart ophalen aan het uitgebreide aanbod van bestemmingen. De succesvolle start-up laat een jaarlijkse groei van ruim 50% zien en heeft inmiddels een miljoenenomzet. Een ondernemende, charismatische CEO met veel (financiële) leiderschapservaring maakt samen met de twee overige directieleden van Traveldeal een succesvolle internationale scale-up.

Over Traveldeal: “Travel shouldn’t be a game for experts”

Met een duidelijke prijs-kwaliteit-positionering heeft Traveldeal in vier jaar een eigen plek in de omvangrijke travelbranche veroverd. Traveldeal bouwt die positie verder uit door enerzijds synergie en kruisbestuiving te creëren met een breder aanbod, en anderzijds aan de hand van inzichten uit data hun kernklanten beter te identificeren en bereiken.

In de reisbranche zijn timing en vertrouwen sleutelbegrippen. Daarom ligt er intern een sterke focus op het laden van het merk en productuitbreiding. Zo gaat Traveldeal de huidige expertise uitbreiden met in-destination diensten en experiential travel. Met dit complementaire aanbod creëert Traveldeal een nog sterkere product/market fit, die ook op internationale schaal groei gaat opleveren.

De grote ambities vereisen een duidelijke visie, strategie en strakke operatie. Een strategisch sterke CEO versterkt het fundament van de organisatie en creëert de nodige inhoudelijke focus.

Vacature: CEO

De CEO vormt samen met de COO en CMO de directie. Zij bepalen de juiste positionering van Traveldeal en identificeren de factoren voor verdere groei. De CEO zorgt voor inzicht in de performance van de organisatie en zet data daarbij centraal.

Hij/zij stuurt actief op volumes en marges en ontwikkelt een strakke financiële planning, te vertalen naar concrete targets, heldere taakverdelingen, functieomschrijvingen en processen. Hij/zij brengt focus aan en motiveert het team (13 FTE) om structureel de geformuleerde targets te halen. In samenwerking met de COO brengt de CEO alle interne resources en processen in kaart en richt deze zo effectief en efficiënt mogelijk in.

De CEO heeft ook extern een sleutelpositie. Zo heeft de CEO de leiding in het schakelen met aandeelhouders en richt hij/zij zich op het opzetten en uitbouwen van relevante en succesvolle partnerships. Ook zorgt hij/zij voor succes op de lange termijn, bijvoorbeeld door te zoeken naar investeerders.

Kandidaatprofiel

Ervaring
 • Minimaal acht jaar relevante ervaring, waarvan vier als manager met een P&L verantwoordelijkheid
 • Ervaring met het (internationaal) opschalen van een start- of scale up en het bijbehorende managen van investeerders
 • Functionele spike in finance is een pre. Een achtergrond als CFO van een kleiner bedrijf of als Finance Manager bij een groter bedrijf zou goed kunnen passen, mits in combinatie met sterke people management skills en commerciële visie
 • People management ervaring
Persoonlijkheid
 • Resultaatgericht
 • Ondernemend
 • Strategisch
 • Verbinder en charismatisch leider

Traveldeal werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. Neem voor meer informatie of om te solliciteren contact op met Vivian Linker via vivianlinker@topofminds.com.

Contact

Vivian Linker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.