CEO

 • Consulting Exit
 • Scale-up
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 10 december 2018
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Offerte.nl werkgeverspagina voor andere vacatures

Offerte.nl is een scale-up met de ambitie om de autoriteit te worden op het gebied van offerteaanvragen. Eerst in Nederland, daarna internationaal. De metrics sinds de livegang in 2017 zijn zeer overtuigend. De nieuwe CEO zal de potentie van deze scale-up waarmaken.

OVER OFFERTE.NL

Van boekhouders tot schoonmakers en van callcenters tot koffieautomaten – Offerte.nl helpt MKB-ers aan kwalitatieve leads. Sinds 2016 steunt de VC VentureBuilders de scale-up niet alleen financieel maar ook operationeel. Samen hebben zij een effectief kernteam opgebouwd.

Het bedrijf heeft een top-CCO en het businessdevelopmentteam loopt als een trein. Iedere maand sluiten zich meer bedrijven aan bij Offerte.nl. Ook marketing staat stevig op de rails dankzij de CMO en zijn team van analytische marketeers, waardoor er iedere dag een groot aantal offerteaanvragen binnenstroomt. Onder leiding van de CTO wordt het platform verder doorontwikkeld en geoptimaliseerd. Offerte.nl is samen met een aantal andere start- en scale-ups gehuisvest in het kantoor van VentureBuilders in Amsterdam.

“Offerte.nl is een bedrijf met veel potentie. Het concurrentieveld is sterk gefragmenteerd en de markt biedt ruimte voor disruptie. Wij hebben een ijzersterk executieteam, en onder de juiste CEO kan Offerte.nl een groot succes worden.” – Paul Montagne, VentureBuilders

Vacature: Chief Executive Officer (CEO)

Nu is het moment voor Offerte.nl om verder op te schalen. Om dat mogelijk te maken is behoefte aan een CEO die nauw samenwerkt met de MT-leden en de overkoepelende verantwoordelijkheid neemt.

De CEO zoekt de balans in resources, kosten en groei, en zet op basis daarvan de strategie voor de korte en lange termijn uiteen. Van quick wins op het gebied van online marketing en klantbeleving tot de visie om een compleet data-gedreven en servicegerichte organisatie te worden die onmisbaar is voor zowel de eindgebruiker (die zoekt naar een dienst) als de service-aanbieders (contractors). Ook neemt de CEO het initiatief en de leiding als het gaat om het financieren van de groeiambities, P&L en cashflow.

De CEO is het gezicht van Offerte.nl, niet alleen intern maar ook extern zoals voor investeerders, strategische partners en de pers. Tijdens een investeringsronde zet de CEO het verhaal, de propositie, de technologie en de groeiplannen met bevlogenheid en overtuigingskracht uiteen.

Kandidaatsprofiel

MUST HAVE
 • Hands-on leiderschap binnen online business
 • Analytische, data-gedreven werkwijze
 • P&L & strategische eindverantwoordelijkheid
 • Fundraising, financieren van groeiambities en/of M&A
NICE TO HAVE
 • Finance of Consulting ervaring
 • Eindverantwoordelijk voor de transitie van start-up
  naar scale-up
 • Een netwerk van angel/informal of professionele investeerders 

Offerte.nl werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian Linker, via vivian@topofminds.com.

Contact executive search

Vivian Linker Mail

Download het uitgebreide functieprofiel

Download Functieprofiel

Aanmelden nieuwsbrief