CCO

CCO

 • E-commerce
 • Leisure
 • Den Bosch
 • Gepubliceerd op: 9 april 2021
 • Vanaf 7 jaar werkervaring
 • 2293 views

Kandidaatprofiel

 • Vanaf 7 jaar ervaring
 • E-commerce én online marketing
 • Strategie-ontwikkeling en -implementatie
 • Affiniteit met leisure
 • Ambitie om op hoog tempo mee te groeien

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwen pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannen al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Wie wil er geen gat in de lucht springen zodra de pandemie verleden tijd is? Geen betere plek om dat te doen dan bij een trampolinepark. Jumpsquare Group is een veerkrachtige partij op de Europese markt met ruim 40 trampolineparken en PE-backing. De verwachtingen voor de komende seizoenen zijn hooggespannen. Daarom neemt Jumpsquare een ambitieuze CCO aan die met de organisatie mee wil groeien.

Over Jumpsquare 

Jumpsquare Group is één van de snelst groeiende bedrijven in de Leisure-sector. De droom is om met de merken Jumpsquare en Jump XL ‘jumpen de nummer-één vrijetijdsbesteding van Europa’ te maken. Want in de parken van Jumpsquare Group springt jong en oud, van kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes en van fitnesslessen tot JumpScool stunt- en tricklessen.

Dankzij een PE-investering door Nordian (2018) heeft het bedrijf een succesvolle buy-en-buildstrategie kunnen voeren. Ook in 2020 heeft de groep meerdere veelbelovende uitbreidingen gedaan. Daarnaast heeft het directieteam het moment gebruikt om de organisatie strak te trekken na de explosieve groei van voorgaande jaren.

Op dit moment bestaat de groep uit 35 parken in Noordwest-Europa, zowel in eigen beheer als in franchise. De komende jaren zal Jumpsquare Group verder groeien en professionaliseren om marktleider te blijven in Europa en daarmee de leidende positie in de Trampoline- en Leisure-sector te behouden.

Het eerste hoofdstuk van de groeistrategie is erop gericht om – zodra het weer verantwoord is – de lijn van double-digit groei weer op te pakken met de eigen parken in de Benelux. Zodra dat weer stevig staat, zal op korte termijn ook de expansie in Duitsland een belangrijke groeidrijver zijn. Synergie is daarbij een kernwoord – de insteek is om learnings en best practices van de huidige parken direct op het Duitse platform uit te rollen.

“Teamwork makes the dream work – dat is het motto van Jumpsquare Group.”

Vacature: CCO

De nieuwe CCO gaat het commerciële speelveld optimaliseren. Zij/hij kan grote impact maken op het gebied van e-commerce, online marketing en de synergie tussen de commerciële activiteiten van het hoofdkantoor en de vestigingen. Het is daarbij essentieel om te denken vanuit doelgroepsegmentatie en de klantreis.

Strategie
De CCO ontwikkelt een commerciële strategie die tegelijkertijd kapitaliseert op bestaande klantstromen (via bijvoorbeeld abonnementsmodellen) én groot inzet op het binnenhalen van de juiste groepen nieuwe klanten met het oog op retentie.

Implementatie
De CCO geeft leiding aan het commerciële team op het hoofdkantoor (5fte) en is daarmee verantwoordelijk voor drie disciplines: AtL-marketing (ter ondersteuning van de lokale marketing van de individuele parken), e-commerce/digital en productmanagement. Belangrijke punten op de strategische agenda zijn het verder cultiveren van de datagedreven werkwijze, het optimaliseren van de nieuw ingerichte CRM-omgeving, conversie-optimalisatie op het e-commercekanaal, de juiste balans tussen lokale en centrale campagnes, en productmanagement.

Kandidaatprofiel
De ideale kandidaat is een inspirerend leider voor het commerciële team en een sparringpartner voor de rest van het directieteam en de Area Managers. Iemand die de double-digit groei van Jumpsquare snel weer weet te realiseren en versnellen, en vervolgens ook zelf weer meegroeit met de organisatie. En natuurlijk staat zij/hij niet alleen te springen om deze centrale boardfunctie te bekleden, maar ook om de parken snel weer te kunnen bezoeken.

 

Interesse?

Jumpsquare Group werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Marlies Hoogvliet via Marlies.Hoogvliet@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Marlies Hoogvliet Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

CCO

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Web AnalystNaduvi
Volgende vacature
Sales Manager RetailKoninklijke verkade, onderdeel van pladis global

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.