Business Director Product Services Design

Business Director Product Services Design

 • IT
 • Technology
 • Utrecht
 • Gepubliceerd op: 03 december 2019
 • Vanaf 5 jaar werkervaring
 • 420 views
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

Voor wie?

 • Ruime ervaring in product en service development
 • Commercieel
 • Resultaat gedreven
 • Analytisch sterk
 • Groot eigen netwerk
 • Sterke persoonlijkheid
 • Sociaal vaardig

Born05 is een digitaal creatief bureau dat alles in huis heeft om merken te bouwen en laten groeien in het digitale tijdperk. De gecombineerde expertise in creativiteit, technologie en data levert geïntegreerde oplossingen die merken sneller laat groeien. Het bureau is gespecialiseerd in de ontwikkeling van content-rijke merkervaringen tot waardevolle digitale producten en diensten die merken verbinden met consumenten. De Business Director Product Services gaat een extra focus aanbrengen in de uitbreiding van de Product & Service tak. Hij of zij zal strategische gesprekken aangaan met grote nieuwe klanten en zorgt hiermee voor de ontwikkeling en groei van het bureau.

Over Born05

Born05 is in 2005 opgericht door 2 HKU-studenten als doorgroei van een afstudeeropdracht. De bureaus van toen werkten overwegend vanuit een merk, technologie of media. Born05 werkte vanuit de eindgebruiker en was vooral geïnteresseerd in consumentengedrag en ontwikkelde oplossingen die voorzagen in een behoefte bij de consument. Het bedrijf onderscheidde zich in eerste instantie door fraai vormgegeven digitale magazines en communicatie. Met de uitvoering van opdrachten voor onder andere Wegener, Bol.com en KLM won Born05 verschillende prijzen en begon de eerste grote groei.

In de jaren daarna heeft Born05 zijn expertise uitgebouwd van het ontwikkelen van digitale merkstrategieën voor klanten, het bouwen van digitale producten en diensten tot het leveren van de beste digitale merkcommunicatie. Zo werkt Born05 samen met gevestigde merken om ahead of their game te blijven, terwijl er via de eigen venture studio ook wordt geïnvesteerd in start-ups om toekomstige innovaties vorm te geven. Dit stelt Born05 in staat om voorop te blijven lopen en te blijven pionieren.

Bij Born05 geloven ze al vanaf dag één in een hybride aanpak. Verschillende disciplines zitten samen aan tafel zodat er kruisbestuiving plaatsvindt. Creatie en data, strategie en productie, storytellers en ecosysteemdenkers. Bijzondere combinaties leiden tot bijzondere innovaties is het adagium.

Merken kunnen een veel diepere rol vervullen in het leven en de cultuur van mensen dan dat ze nu doen is de diepe overtuiging bij Born05. Communicatie en advertising kunnen bijdragen aan de positionering ervan, maar vervullen niet die diepere rol. Digitale producten en diensten kunnen waarde toevoegen aan de merkervaring bij consumenten en hierdoor bijdragen aan de rol die merken spelen in het leven van de consument. Daarnaast leveren deze digitale producten en diensten ook nieuwe verdienmodellen op voor organisaties waardoor ze een directere bijdrage gaan leveren aan de groei van de organisatie.

Born05 wil zich nog meer richten op de product- en service development die het primaire proces van de klant raken. Voor klanten als KLM en Basic Fit heeft Born05 dit al succesvol gedaan. Het is nu tijd om uit te breiden en met nieuwe klanten aan tafel te gaan zitten.

Vacature Business Director Product Services Design
De afgelopen jaren heeft Born05 zich steeds meer ontwikkeld op het gebied van Product en Service Design, zowel bij klanten als in de eigen venture studio. Het is aan de Business Director Product Services Design dit potentieel voor zowel de klant als het bureau volledig te gaan benutten. Om er zo voor te zorgen dat klanten voorop blijven lopen in hun sector maar tegelijk ook Born05 de komende jaren verder te helpen aan de belangrijkste groei.

De Business Director Product Services Design is het gezicht van het bureau en gaat namens Born05 het gesprek aan met A-merken in de markt. Altijd op een consultatieve basis vanuit de inhoud en niet vanuit een salespitch. Daarbij is het belangrijk om tussen de regels door te lezen en ook te horen wat er niet wordt gezegd. Tijdens de gesprekken wordt er bij vragen van klanten met gemak de diepte ingegaan.

“Al onze klanten spelen Champions League en lopen met hun merk digitaal voor de muziek uit. Met ons digitale dna sluiten we daar als Born05 naadloos op aan en verlangt van al onze mensen Champions League kwaliteit. Dat geldt ook voor de nieuwe Business Director die strategische gesprekken op hoog inhoudelijk niveau zal voeren met klanten en prospects.”Ed Knol Managing Director Born05.

De Business Director is opgegroeid in de digital business en begrijpt hoe Service Design helpt om producten te ontwikkelen. Hij of zij heeft ervaring in het ontwikkelen en lanceren van digitale oplossingen, weet deuren te openen en verstaat het vakjargon maar praat heldere en duidelijke taal. De Digital Director Business Director weet welke mogelijkheden er zijn om klanten te begeleiden bij Digitale Transformaties en het spotten van kansen bij klanten is een tweede natuur.

Born05 werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds. 
Neem voor meer informatie contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com.

Contact

Catherine Visch Solliciteer
Solliciteer op deze functie

Business Director Product Services Design

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.