Business Development Manager

Business Development Manager

  • Consulting Exit
  • Consumer
  • Amstelveen
  • Vanaf 4 jaar werkervaring
  • 1986 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Naduvi werkgeverspagina voor andere vacatures

NADUVI is het nieuwe online marktplaats waar Home & living items van bekende merken sterk afgeprijsd worden aangeboden aan de consument. De online outlet, waar een hoog kwaliteits- en serviceniveau aan zowel klanten als zakelijke partners centraal staat, is genomineerd als ‘Beste Starter’ bij de Shopping Awards 2020.

De propositie is gevalideerd door investeerders en klanten en nu is de tijd van sterke (internationale) groei aangebroken. De nieuwe Business Development Manager gaat deze groei mede in goede banen leiden.

Over NADUVI

NADUVI is een goed gefunde start-up van het beste soort: een goed idee dat een aantoonbaar gat in de markt opvult, bedacht en uitgevoerd door slimme mensen met veel ervaring in de sector. CEO Itai Gross heeft jarenlange ervaring in e-commerce en specifiek in home & living, en zag daar dat vrijwel elk interieurmerk te maken heeft met zo’n 20% onverkochte of stilliggende voorraad. 

Door de opkomst van online marktplaatsen zijn merken gaan investeren in de mogelijkheid om producten direct aan eindconsumenten te leveren. NADUVI combineert deze twee zaken. De e-tailer geeft mooie interieurmerken ruimte op haar platform om, tegen een transactie-fee, overstock met fikse kortingen te verkopen. Iedereen wint: de consument betaalt veel minder dan de hoofdprijs; de fabrikant verdient alsnog aan overtollige voorraad zonder er veel voor te hoeven doen; en NADUVI verdient aan de transactie.

NADUVI is inmiddels een half jaar live en slaat duidelijk aan bij zowel de consument als partners. Nu is de fase van forse groei en internationale expansie aangebroken. Samen met het ijzersterke team zal de Business Development Manager deze groei in goede banen leiden. 

 ‘’De home & living-markt staat op een interessant kruispunt. Doordat merken steeds beter Direct to Consumer kunnen opereren, veranderen de regels van het spel aanzienlijk. Daar ziet NADUVI een kans.” – Itai Gross, Founder & CEO NADUVI

Vacature: Business Development Manager

De Business Development Manager is een nieuwe rol in het team van NADUVI. De Business Development Manager rapporteert aan Bart Dingjan, Co-founder & COO, en zal hem ondersteunen bij verschillende projecten in de organisatie.

Zij/hij is verantwoordelijk om op breed vlak operationele verbeteringen door te voeren en hierin de lead te nemen. Denk aan het structureren en optimaliseren van logistieke en interne processen. Maar ook aan het ontwikkelen van BI dashboards om de organisatie te sturen op waardevolle inzichten. Andere projecten waar de Business Development Manager mee bezig zal zijn is het schaalbaar maken van de organisatie, de uitrol naar nieuwe landen, het automatiseren van de financiële processen en het optimaliseren van transportstromen. 

Een direct voorbeeld waar zij/hij in kan duiken is het inzichtelijk maken van pijnpunten voor de consument (zoals te late of incomplete leveringen) om vervolgens verbeterpunten te identificeren en implementeren (zoals een portal met dashboard voor feedback aan leveranciers). 

Naast operationele vraagstukken werkt zij/hij nauw samen met de founders op verschillende vlakken in de organisatie aan projecten, van strategie tot daadwerkelijke implementatie. Pro-actief identificeert de Business Development Manager groeikansen en mogelijkheden voor NADUVI.

Zij/hij is als succesvol Business Development Manager in staat om zelfstandig projecten uit te voeren, de juiste mensen aan te sluiten en veel initiatief te nemen.

De ideale kandidaat heeft een achtergrond in (strategie) consulting, ervaring met het optimaliseren van processen en affiniteit met e-commerce. 

“We staan aan het begin van de opbouw van een van de mooiste e-commerce platformen van Europa. In deze rol krijg je de kans om het verschil te maken in de operationele basis van het bedrijf en zul je door toenemende verantwoordelijkheden zelf even hard mee kunnen groeien.” – Bart Dingjan, Co-founder & COO NADUVI

 

Interesse?

NADUVI werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian den Dekker via vivian.dendekker@topofminds.com.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.