Business Development Manager

Business Development Manager

  • Strategy
  • Consumer
  • Capelle aan den ijssel
  • 645 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Kamera Express werkgeverspagina voor andere vacatures

Kamera Express is voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste webshop voor elektronica. Binnen vijf jaar wil het bedrijf Europa’s leading retailer voor foto- en video-apparatuur worden. Om alle groeiambities te verwezenlijken zoekt Kamera Express een Business Development Manager.

OVER KAMERA EXPRESS

Bij Kamera Express denken ze in mogelijkheden. Om de concurrentie met telefooncamera’s aan te gaan koos Kamera Express voor schaalvergroting en een innovatieve verkoopstrategie. De afgelopen vier jaar groeide het concern van 2 naar 18 winkels in Nederland en België, en verviervoudigde de omzet naar 120 miljoen euro. Dit lukt dankzij de juiste producten en een lean & mean ‘aanpassingsquotiënt’. Kamera Express wil binnen vijf jaar de leidende Europese fotografiespeler zijn.

In de ‘clubhuizen’ van Kamera Express voorzien deskundigen de klanten van persoonlijk advies, op productniveau maar ook op het gebied van bijvoorbeeld belichting of editing. Ook vinden regelmatig lezingen en inspiratiesessies plaats.

Kamera Express werd onlangs overgenomen door investeringsfonds Vendis Capital. Vendis’ jarenlange ervaring en netwerk in de retail, gecombineerd met hun meedenkende, hands-on approach, maakt het de ideale partner om de beoogde groei te verwezenlijken.

“Ons motto luidt: liever tien keer iets nieuws proberen met gemend succes, dan oeverloos lang nadenken over twee zaken die mogelijk succesvol uitpakken.” – Ben Cornelisse, CEO

Vacature: Business Development Manager

Om de snelheid er goed in te houden, zoekt Kamera Express een resultaatgerichte Business Development Manager. Hij/zij gaat erop toezien dat al die nieuwe winkels clubhuizen worden. Daarnaast wil het bedrijf haar dienstverlening en category management nóg beter in de steigers zetten, met creatieve diensten en producten. Er liggen bijvoorbeeld grote kansen op de verhuurmarkt, evenals op het gebied van print.

De Business Development Manager komt terecht in een dynamisch, actief en ondernemend bedrijf van momenteel 80 medewerkers, met als gemiddelde leeftijd 35 jaar. De Business Development Manager zal nauw samenwerken met de CEO, die in de nieuwe medewerker een proactieve sparringpartner zoekt die zaken kritisch durft te bevragen. De ideale kandidaat is een slimme denker die business cases snel doorziet en uitwerkt. Naast beschikken over een flinke dosis werklust, is de Business Development Manager een onvervalste doener.

Kandidaatprofiel

ERVARING
  • vanaf 3 jaar ervaring in Strategy of Management Consulting
PERSOONLIJKHEID
  • Proactieve en assertief
  • Analytisch sterk
  • Sterke projectmanager
  • Nieuwsgierig

Kamera Express werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. Neem voor meer informatie contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn@topofminds.com.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.