Business Development Manager Foodservice

Business Development Manager Foodservice

 • Strategy
 • Consumer
 • Den Bosch
 • 671 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Peter van Halder werkgeverspagina voor andere vacatures

De naam Peter van Halder en de afkorting A.G.F. zijn geen bekende termen. Toch genieten veel Nederlanders via de professionele keuken van de Aardappelen, Groente en Fruit (AGF) maaltijdcomponenten van Peter van Halder B.V. Sinds kort is dit koelvers-bedrijf een (zelfstandig) onderdeel geworden van HAK. Een ondernemende en gepassioneerde Business Development Manager gaat vanuit deze positie omzetgroei realiseren.

PETER VAN HALDER: KOELVERS OP HAAR BEST

Peter van Halder koopt haar groente en fruit direct in bij de bron om verse maaltijdcomponenten te bereiden voor professionele keukens. Mede dankzij de groeiende bewustheid omtrent gezond eten bij de consument zag het bedrijf de afgelopen jaren een forse omzetgroei. In 2017 werd Peter van Halder onderdeel van HAK. Peter van Halder blijft zelfstandig functioneren, maar profiteert van kennis en knowhow van HAK op meerdere gebieden binnen de bedrijfsvoering.

De 50 medewerkers van Peter van Halder zijn snel inzetbaar, eerlijk en hebben passie voor hun werk. Ze weten dat hun geteelde groente en fruit vers het lekkerst is, dus is er geen tijd voor een ingewikkelde bureaucratie. De klant staat volledig centraal. En ondanks de enorme verscheidenheid aan producten, is Peter van Halder dankzij een volledig geautomatiseerd bestelsysteem in staat om binnen dagen of zelfs uren te leveren.

DE VACATURE: BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER FOODSERVICE

De Business Development Manager kent de wereld van food en heeft geen uitleg nodig als het gaat om foodservice en foodproductiebedrijven. Hij/zij beschikt over een sterk netwerk binnen deze branches en kan niet wachten om dit netwerk aan te spreken en verder uit te bouwen.

De functie vraagt om een commercieel zwaargewicht, iemand die met gemak gesprekken voert met klanten met tussen de 20 en 200 vestigingen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van food services en voedselbewerking. De Business Development Manager rapporteert aan de directeur, en werkt waar nodig samen met een Innovatiemanager en Product Ontwikkelaar. Hij/zij heeft alle vrijheid zelfstandig te werk te gaan. Aan de onderhandelingstafel zijn relaties onder de indruk van je salestechnieken, maar nog meer van je bevlogenheid over verse groente en peulvruchten. De Business Development Manager is een geboren netwerker en weet welke trends spelen in de wereld van ‘foodies’, van gerenommeerde foodserviceketens, en van food producenten.

KANDIDAATSPROFIEL

ERVARING
 • HBO/WO-niveau
 • 7+ jaar relevante werkervaring
 • Overtuigende sales ervaring binnen de foodservice markt
 • Uitgebreide ervaring binnen de food productiebedrijven
PERSOONLIJKHEID
 • Passie voor food
 • Competitief ingesteld
 • Goede luisteraar
 • Ondernemend en commercieel

Peter van Halder voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. Neem voor meer informatie contact op met Wiebe Smit via wiebe@topofminds.com.

Contact

Business Development Manager Foodservice Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.