Business Development Manager Benelux

Business Development Manager Benelux

 • Amsterdam of home office
 • Gepubliceerd op 20 november 2019
 • 1155
 • Vanaf 10 jaar werkervaring
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de A&D Resources werkgeverspagina voor andere vacatures

Voor wie?

 • Minstens 10 jaar ervaring op het gebied van business development.
 • Nederlands als moedertaal en vloeiend Engels. Frans is een pluspunt
 • Topnetwerk binnen het HR-ecosysteem in de Benelux
 • Ervaring met Hogan assessments of iets soortgelijks is een pre
 • Trackrecord van succesvolle acquisitie en regionale expansie
 • Sterke projectmanagement achtergrond
 • Ervaring met HRM/L&D/OD/Consulting (niet-materieel) of gerelateerde functiegebieden

A&D Resources is een Europees marktleider op het gebied van personality assessments om de prestaties op de werkplek te voorspellen. Ze hebben een aanzienlijk marktpotentieel in de Benelux geïdentificeerd voor het hoog aangeschreven Hogan Assessment System. De nieuwe Business Development Manager krijgt de kans om dat potentieel te vervullen met een bewezen business propositie.

Over A&D Resources

De Deense psycholoog Joan Jakobsen richtte in 2002 A&D Resources op met een visie om personality assessment en -ontwikkeling toegankelijk te maken voor HR-afdelingen in Scandinavië. Wat begon als een één-vrouwsbedrijf groeide al snel uit tot een internationaal succesverhaal, met een winnende combinatie van producten waar veel vraag naar is en uitstekende klantenrelaties. Vandaag de dag is A&D Resources Europa’s grootste distributeur van het internationaal gerenommeerde Hogan Assessment System en van HR-gerelateerde consultancy-, certificerings-, coaching-, leiderschaps- en teamontwikkelingsdiensten.

Over het Hogan Assessment System

Gebaseerd op vier decennia van psychologisch onderzoek, is het Hogan Assessment System een van de hoogst aangeschreven personality assessment systemen in de HR-wereld. Het is de de facto standaard geworden voor personality assessment in de VS en is favoriet bij meer dan 75% van de Fortune 500 bedrijven, waaronder bekende namen als Nike, Microsoft, McDonald’s en Coca-Cola.

“We zijn ervan overtuigd dat als je een getalenteerd team opbouwt met behulp van Hogan’s analyses, die algemeen worden beschouwd als de meest valide voorspellingen voor de prestaties op de werkvloer, je een competitief voordeel hebt dat andere organisaties gewoonweg niet kunnen evenaren”. – Hans Ove Dahl, Managing Director bij A&D Resources

Over de Benelux-markt

A&D Resources heeft het Hogan Assessment System tot een van de toonaangevende personality assessment-systemen in Scandinavië gemaakt en maakt zich nu op voor een snelle uitbreiding in de Benelux. Deze regio biedt een volwassen HR-markt en een divers bedrijfslandschap. De voortdurende professionalisering van het personeelsbestand in de hele regio zorgt voor een groeiende vraag naar hoogwaardige professionele assessment tools en diensten.

Vacature: Business Development Manager Benelux

Business Development Manager voor A&D Resources in de Benelux is een nieuwe functie die een impact heeft op zowel A&D Resources als de HR-industrie in de Benelux.

De Business Development Manager zal nieuwe business genereren en de beproefde proposities van het bedrijf promoten. Hij/zij zal samenwerken met het hoofdkantoor in Kopenhagen om contacten te leggen met nieuwe zakelijke klanten, nieuwe leads te werven en de business te laten groeien. Naast het leggen van contacten met nieuwe klanten is de Business Development Manager ook een projectleider in de beginfase van een nieuwe klantrelatie. Om gelijke tred te houden met de zich snel ontwikkelende HR-markt zal de Business Development Manager relaties onderhouden met meerdere stakeholders binnen de organisatie van elke klant.

Omdat het een vitale rol is binnen het bedrijf, krijgt de Business Development Manager ruime groeimogelijkheden en een aantrekkelijk salaris- en bonusprogramma.

A&D Resources werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Jessica Lim via jessica.lim@topofminds.com.

Contact

Jessica Lim Mail

Download het uitgebreide functieprofiel

Download Functieprofiel

Neem contact op

Match

Business Development Manager Benelux

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

Business Development Manager Benelux

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

Business Development Manager Benelux

Vraag over deze vacature? Vraag het Jessica Lim

Volgende vacature
Assistant Brand ManagerYarrah

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.