Business Development Manager Benelux

Business Development Manager Benelux

  • Strategy
  • Consulting
  • Amsterdam of home office
  • Vanaf 10 jaar werkervaring
  • 453 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de A&D Resources werkgeverspagina voor andere vacatures

A&D Resources is een Europees marktleider op het gebied van personality assessments om de prestaties op de werkplek te voorspellen. Ze hebben een aanzienlijk marktpotentieel in de Benelux geïdentificeerd voor het hoog aangeschreven Hogan Assessment System. De nieuwe Business Development Manager krijgt de kans om dat potentieel te vervullen met een bewezen business propositie.

Over A&D Resources

De Deense psycholoog Joan Jakobsen richtte in 2002 A&D Resources op met een visie om personality assessment en -ontwikkeling toegankelijk te maken voor HR-afdelingen in Scandinavië. Wat begon als een één-vrouwsbedrijf groeide al snel uit tot een internationaal succesverhaal, met een winnende combinatie van producten waar veel vraag naar is en uitstekende klantenrelaties. Vandaag de dag is A&D Resources Europa’s grootste distributeur van het internationaal gerenommeerde Hogan Assessment System en van HR-gerelateerde consultancy-, certificerings-, coaching-, leiderschaps- en teamontwikkelingsdiensten.

Over het Hogan Assessment System

Gebaseerd op vier decennia van psychologisch onderzoek, is het Hogan Assessment System een van de hoogst aangeschreven personality assessment systemen in de HR-wereld. Het is de de facto standaard geworden voor personality assessment in de VS en is favoriet bij meer dan 75% van de Fortune 500 bedrijven, waaronder bekende namen als Nike, Microsoft, McDonald’s en Coca-Cola.

“We zijn ervan overtuigd dat als je een getalenteerd team opbouwt met behulp van Hogan’s analyses, die algemeen worden beschouwd als de meest valide voorspellingen voor de prestaties op de werkvloer, je een competitief voordeel hebt dat andere organisaties gewoonweg niet kunnen evenaren”. – Hans Ove Dahl, Managing Director bij A&D Resources

Over de Benelux-markt

A&D Resources heeft het Hogan Assessment System tot een van de toonaangevende personality assessment-systemen in Scandinavië gemaakt en maakt zich nu op voor een snelle uitbreiding in de Benelux. Deze regio biedt een volwassen HR-markt en een divers bedrijfslandschap. De voortdurende professionalisering van het personeelsbestand in de hele regio zorgt voor een groeiende vraag naar hoogwaardige professionele assessment tools en diensten.

Vacature: Business Development Manager Benelux

Business Development Manager voor A&D Resources in de Benelux is een nieuwe functie die een impact heeft op zowel A&D Resources als de HR-industrie in de Benelux.

De Business Development Manager zal nieuwe business genereren en de beproefde proposities van het bedrijf promoten. Hij/zij zal samenwerken met het hoofdkantoor in Kopenhagen om contacten te leggen met nieuwe zakelijke klanten, nieuwe leads te werven en de business te laten groeien. Naast het leggen van contacten met nieuwe klanten is de Business Development Manager ook een projectleider in de beginfase van een nieuwe klantrelatie. Om gelijke tred te houden met de zich snel ontwikkelende HR-markt zal de Business Development Manager relaties onderhouden met meerdere stakeholders binnen de organisatie van elke klant.

Omdat het een vitale rol is binnen het bedrijf, krijgt de Business Development Manager ruime groeimogelijkheden en een aantrekkelijk salaris- en bonusprogramma.

A&D Resources werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Jessica Lim via jessica.lim@topofminds.com.

Contact

Jessica Lim Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.