Manager Business Development & Innovatie

Manager Business Development & Innovatie

 • Strategy
 • Health
 • Hilversum
 • 916 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Witte Kruis werkgeverspagina voor andere vacatures

Werken bij Witte Kruis

Witte Kruis is daar waar het nodig is, op het moment dat het telt. Met 165 voertuigen dragen zij dag en nacht zorg voor 3,3 miljoen mensen in vijf regio’s in Nederland. De Manager Business Development en Innovaties zet strategische projecten op om deze zorg nóg innovatiever, sneller en beter te maken. Het doel is voorop blijven lopen op het gebied van kwalitatieve zorg en transport op maat.

Manager Business Development en Innovaties

De Manager Business Development en Innovaties vertaalt de strategie voor 2020 naar business cases en implementeert deze projectmatig. Het doel is bijdragen aan de missie van Witte Kruis om de zorg op innovatieve wijze dicht bij de patiënt te organiseren. Het ontwikkelen van nieuwe concepten, producten en diensten maakt hier deel van uit. Waardevolle informatie om deze projecten van de grond te krijgen ligt verscholen bij HR, de mensen werkzaam op de ambulances, de meldkamer of bij andere afdelingen. De truc is om de informatie te ontsluiten, mensen met elkaar te verbinden en verbeteringen door te voeren.

Samen is niet alleen

De Manager Business Development en Innovaties is lid van het MT en heeft een zichtbare functie. Deze persoon onderhoudt het contact met alle relevante stakeholders (intern en extern), bijvoorbeeld gedurende het beleidsproces ten aanzien van de Tijdelijke Wet Ambulancezorg (Twaz), aanbestedingen of tenders. Als onderdeel van Transdev zijn er mogelijkheden voor internationale samenwerking: de uitrol van een succesvol zorgconcept of de processen die daarachter schuil gaan. De Manager Business Development en Innovaties is daar actief bij betrokken, maar verliest het belang van lokale zorg niet uit het oog.

Profiel

De ideale kandidaat is een strategie- of managementconsultant die aantoonbare affiniteit en ervaring heeft met projecten in de zorg of transport. Het MT-lid heeft een strategische blik en een langetermijnvisie op de werkzaamheden van Witte Kruis. Deze persoon is zelfstandig, ondernemend en analytisch. Daarnaast zijn goede sociale vaardigheden en creativiteit van belang. De Manager Business Development en Innovaties rapporteert aan en is de rechterhand van Michiel Wildschut (Directeur Witte Kruis) en kan zelf het doorgroeipad banen.

Persoonlijkheid

 • Innovatief
 • Gedreven en ondernemend
 • Strategisch

Ervaring

 • Strategy Consultant
 • Business Development

Doorgroeimogelijkheden

 • Internationale doorgroeimogelijkheden

Contact

Roland Vetten Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.