Business Developer E-commerce

Business Developer E-commerce

 • Sales
 • Consumer
 • Veghel
 • 1032 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Jumbo Vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Jumbo Supermarkten draait om groei en ondernemerschap. Ook als het om e-commerce gaat. Misschien wel juist als het om e-commerce gaat – aangezien een agile way of working naadloos aansluit bij het resultaatgerichte DNA van het bedrijf. Blijven alleen de ‘hoe’ en ‘waarheen’ vragen over. En dat is het domein van de Business Developer E-commerce.

Jumbo.com, een explosie

Jumbo Supermarkten heeft de reputatie voortvarend te opereren. Jumbo.com is hier geen uitzondering op. In twee jaar tijd is vanaf nul vrijwel landelijke dekking opgebouwd met de opening van circa 280 pick-up points. Volgend jaar zal de uitrol van pick-up points en thuisbezorging verder worden doorgezet.

Het e-commerce team van Jumbo

De e-commerce divisie is nauw verbonden met de bestaande organisatie. Voor marketing en merchandising wordt intensief samengewerkt met teams van het hoofdkantoor; bezorging en uitlevering gebeurt via de winkels. De e-commerce teams richten zich op ‘echte’ online functies zoals front-end development, user experience van de webshop en product content management.

Vacature: Business Developer E-commerce

De ontwikkeling van Jumbo.com brengt talloze strategische en tactische keuzes met zich mee. De Business Developer E-commerce werkt nauw samen met de Directeur E-commerce, de Manager Channel Development en de rest van het managementteam om deze keuzes te maken dan wel de besluitvorming erover voor te bereiden. De werkzaamheden in deze rol zijn representatief voor het standaardpakket van een strategieconsultant. Fact-based decision making, strategic planning, business case development, operational excellence, trend watching, dashboarding – het is allemaal nodig in deze relatief nieuwe tak van sport voor Jumbo. En natuurlijk change management, want de verandering die Jumbo met e-commerce doormaakt is geen geringe.

Carrièrekeuze

Een exit uit consulting (al dan niet na het opdoen van enige e-commerce ervaring elders) naar deze positie van Business Developer E-commerce impliceert een aantal keuzes. In de eerste plaats natuurlijk voor een loopbaan in e-commerce, want generalistisch advieswerk wordt verruild voor specialisatie in dit online vakgebied. Maar het is ook een keuze voor een carrière bij Jumbo, op een zichtbare plek in een snelgroeiende omgeving met veel kansen voor doorgroei. De vroege fase van ontwikkeling van de divisie biedt nog alle ruimte voor persoonlijke impact.

Voor meer informatie, neem contact op met Imke Peters.

Persoonlijkheid

 • Samenwerken
 • Ondernemerschap
 • Winnaarsmentaliteit

Ervaring

 • Strategy consultant bij McKinsey, BCG, Bain, OC&C, Roland Berger of Strategy&
 • Niveau Senior Consultant
 • E-commerce of retail project ervaring is een pre
 • E-commerce of retail werkervaring een nog sterkere pre

Contact

Business Developer E-commerce Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.