Business Developer E-commerce

Business Developer E-commerce

 • Veghel
 • Gepubliceerd op 25 oktober 2016
 • 415
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Jumbo werkgeverspagina voor andere vacatures

Jumbo Supermarkten draait om groei en ondernemerschap. Ook als het om e-commerce gaat. Misschien wel juist als het om e-commerce gaat – aangezien een agile way of working naadloos aansluit bij het resultaatgerichte DNA van het bedrijf. Blijven alleen de ‘hoe’ en ‘waarheen’ vragen over. En dat is het domein van de Business Developer E-commerce.

Jumbo.com, een explosie

Jumbo Supermarkten heeft de reputatie voortvarend te opereren. Jumbo.com is hier geen uitzondering op. In twee jaar tijd is vanaf nul vrijwel landelijke dekking opgebouwd met de opening van circa 280 pick-up points. Volgend jaar zal de uitrol van pick-up points en thuisbezorging verder worden doorgezet.

Het e-commerce team van Jumbo

De e-commerce divisie is nauw verbonden met de bestaande organisatie. Voor marketing en merchandising wordt intensief samengewerkt met teams van het hoofdkantoor; bezorging en uitlevering gebeurt via de winkels. De e-commerce teams richten zich op ‘echte’ online functies zoals front-end development, user experience van de webshop en product content management.

Vacature: Business Developer E-commerce

De ontwikkeling van Jumbo.com brengt talloze strategische en tactische keuzes met zich mee. De Business Developer E-commerce werkt nauw samen met de Directeur E-commerce, de Manager Channel Development en de rest van het managementteam om deze keuzes te maken dan wel de besluitvorming erover voor te bereiden. De werkzaamheden in deze rol zijn representatief voor het standaardpakket van een strategieconsultant. Fact-based decision making, strategic planning, business case development, operational excellence, trend watching, dashboarding – het is allemaal nodig in deze relatief nieuwe tak van sport voor Jumbo. En natuurlijk change management, want de verandering die Jumbo met e-commerce doormaakt is geen geringe.

Carrièrekeuze

Een exit uit consulting (al dan niet na het opdoen van enige e-commerce ervaring elders) naar deze positie van Business Developer E-commerce impliceert een aantal keuzes. In de eerste plaats natuurlijk voor een loopbaan in e-commerce, want generalistisch advieswerk wordt verruild voor specialisatie in dit online vakgebied. Maar het is ook een keuze voor een carrière bij Jumbo, op een zichtbare plek in een snelgroeiende omgeving met veel kansen voor doorgroei. De vroege fase van ontwikkeling van de divisie biedt nog alle ruimte voor persoonlijke impact.

Voor meer informatie, neem contact op met Imke Peters.

Persoonlijkheid

 • Samenwerken
 • Ondernemerschap
 • Winnaarsmentaliteit

Ervaring

 • Strategy consultant bij McKinsey, BCG, Bain, OC&C, Roland Berger of Strategy&
 • Niveau Senior Consultant
 • E-commerce of retail project ervaring is een pre
 • E-commerce of retail werkervaring een nog sterkere pre

Contact

Business Developer E-commerce Mail

Neem contact op

Match

Business Developer E-commerce

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

Business Developer E-commerce

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

Business Developer E-commerce

Vraag over deze vacature? Vraag het Business Developer E-commerce

Volgende vacature
Consultant Corporate StrategyING

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.