Business Controller

Business Controller

 • Finance
 • Health
 • Breukelen
 • 1247 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Zorgdomein werkgeverspagina voor andere vacatures

Meer transparantie in de zorg. Dat is de missie van ZorgDomein. Ieder jaar vinden er zo’n 12 miljoen verwijzingen plaats via het onafhankelijke platform, waarop zorgverleners en patiënten inzicht krijgen in het zorgaanbod om zo de juiste keuze te kunnen maken. De Business Controller doet datzelfde voor ZorgDomein: hij/zij vertaalt interne data naar inzichten die helpen betere keuzes te maken en resultaten te optimaliseren.

ZORGDOMEIN, VERBINDT ZORGVERLENER EN PATIENT

De missie van ZorgDomein is de patiëntenzorg in hoge mate te verbeteren door digitale oplossingen te ontwikkelen die zorgverleners en patiënten verbinden. ZorgDomein Nederland is in 2000 ontstaan vanuit een project van adviesbureau Plexus. Door een landelijk platform te bieden waar vraag en aanbod in de gezondheidszorg bij elkaar komen wil ZorgDomein de sector efficiënter en kwalitatiever maken. Uitmuntende techniek en cybersecurity liggen aan de basis van het bedrijf. Concreet is het doel de patiënt meer keuzevrijheid, transparantie in het aanbod en kortere doorlooptijden bieden.

ZorgDomein stimuleert dat door processen en communicatie binnen en tussen zorgverleners en patiënten te verbeteren. Van verwijzingen tot aanvragen van diagnostiek en het delen van patiëntendossiers. Intelligente digitale techniek speelt daarbij een belangrijke rol. Inmiddels zijn 98% van de ziekenhuizen en 91% van de huisartsen op het platform aangesloten. Vaak gebruiken zij uiteenlopende ICT-systemen die niet automatisch op elkaar aansluiten. ZorgDomein is de spin in het web waardoor al deze zorgaanbieders en hun systemen beter met elkaar kunnen communiceren.

VACATURE: BUSINESS CONTROLLER

Wat ZorgDomein doet voor zorgaanbieders, doet de Business Controller voor ZorgDomein. Hij/zij zet financiële, commerciële en overige bedrijfsdata centraal in de organisatie en zorgt dat alle teams hun beslissingen baseren op basis van real-time informatie. De Business Controller zorgt voor betere processen en resultaten door managementrapportages en modellen te ontwikkelen die de performance van de business niet alleen monitoren maar ook voorspellen.

De Business Controller overziet daarbij de volledige organisatie en is de cruciale link tussen Finance, de commerciële teams, Directie en Insights. Hij/zij richt de nodige tools en processen in zodat beschikbare stuurdata automatisch wordt vertaald naar toegankelijke dashboards en rapportages. Op basis van inzichten hieruit brengt de Business Controller groeikansen voor ZorgDomein in kaart en initieert en leidt hij/zij diverse projecten om de resultaten te verbeteren.

De Business Controller deinst niet terug voor het stellen én beantwoorden van kritische vragen en is een belangrijke sparringpartner van het Management Team. Hij/zij daagt hen uit waar nodig en voorziet hen daarnaast van inhoudelijk advies, zodat zij sneller en beter fact-based beslissingen kunnen nemen. Daarbij werkt de Business Controller nauw samen met diverse interne stakeholders, waaronder de Financial Controller en de CFO, Paul Berger, aan wie de Business Controller direct rapporteert. Samen met hen speelt de Business Controller ook een belangrijke rol in het vormgeven van de jaarlijkse budgettering en lange termijn planning en het aanjagen van de verdere professionalisering van de Finance afdeling.

KANDIDAATPROFIEL

 • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in Business Control en/of Management Consulting
 • WO opgeleid
 • Analytisch sterk met kennis van financiële data
 • Ondernemend, hands-on en ervaren in het zelfstandig initiëren en leiden van projecten
 • Sterke sparringpartner met commercieel inzicht en sterke communicatie skills
 • Ervaren in het ontwikkelen van dashboards en inrichten van financiële modellen en forecasts

Zorgdomein werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn@topofminds.com. 

 

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.