Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Business Analyst Operations

Business Analyst Operations

  • Operations
  • Consumer
  • Amstelveen
  • 935 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Naduvi werkgeverspagina voor andere vacatures

Als Business Analyst Operations krijg je de kans de operationele processen van de nieuwe Home & Living marketplace NADUVI (mede) vorm te geven en daarmee de ambitieuze groeiplannen van de veelbelovende scale-up te realiseren. Een rol die draait om diepgaande en complexe data-analyses en het continu verbeteren van de operationele aanpak.

Over NADUVI

NADUVI is een gloednieuwe online marketplace gericht op Home & Living. Van woonkamer tot keuken en van tuin tot badkamer, het bedrijf helpt interieurliefhebbers de mooiste spullen voor in en rond het huis te vinden, tegen de beste prijs en altijd met korting. De outlet werkt samen met meer dan 200 zorgvuldig geselecteerde topmerken, waaronder: Zuiver, Dutchbone, Rivièra Maison, Goossens en Riverdale.

NADUVI biedt merken, makers en boutiques de mogelijkheid hun producten – vaak uit vorige collecties – opnieuw in de schijnwerpers te zetten. De partners verkopen via NADUVI’s ingenieuze platform, waar ze op verschillende manieren eenvoudig mee kunnen integreren, hun items rechtstreeks aan de consument. Een goede oplossing om hoogwaardige interieurartikelen een nieuwe kans te geven en tegelijkertijd mensen blij te maken met hoge kortingen.

De start-up combineert de kick van een goede deal met een geweldige shopervaring. Niet voor niets beoordelen klanten NADUVI met 4,8 sterren op Google en 4,6 sterren op Trustpilot. Mede dankzij deze ijzersterke gebruikerservaring is het bedrijf tijdens de Shopping Awards 2020 bekroond met de ‘Beste Starter Award’.

“We willen blijven groeien: onze klanten een nog betere ervaring bieden, nog meer goede mensen aannemen en nog meer mooie interieurmerken op ons platform aansluiten. Het einddoel? De grootste van Europa worden.” – Itai Gross, oprichter & CEO

NADUVI heeft in haar nog geen tweejarig bestaan een ongelooflijke prestatie neergezet. Het bedrijf heeft veel topmerken aangesloten op haar platform, het aantal bestellingen flink zien groeien en het team snel uitgebreid (nu 50 ambitieuze ondernemers, geleid door een ervaren managementteam met veel kennis van de sector). Inmiddels is NADUVI de grootste online interieur-outlet van Nederland en helemaal klaar voor de volgende stap: van Nederlandse start-up naar internationale scale-up.

Vacature: Business Analyst Operations

De Business Analyst Operations duikt diep de data in en komt naar boven met inzichten die NADUVI beter maken. Zij/hij managet verschillende operationele projecten door de hele organisatie heen en heeft veel exposure naar het managementteam en de oprichters. Bij het initiëren en uitvoeren van projecten werkt de Business Analyst Operations nauw samen met de Process Optimization Lead.

“De Business Analyst Operations is de data-expert die de business helpt om operationele vraagstukken op te lossen. Daarnaast zoekt zij/hij ook zelf de business op met concrete verbeterideeën.” – Bart Dingjan, mede-oprichter & COO

De belangrijkste verantwoordelijkheid van de Business Analyst Operations is het datagedreven optimaliseren van de operationele aanpak. Zij/hij zorgt bijvoorbeeld dat alle informatie op ieder moment juist op de website staat, zowel door de achterliggende data te beheren als de flow naar de website strak te managen. Hiervoor werkt de Business Analyst Operations samen met collega’s van andere disciplines zoals Partnerships, Marketing en Tech.

Concrete projecten waar de Business Analyst Operations zich op richt, zijn bijvoorbeeld: up-to-date voorraadbeheer en levertijden, structureren van productdata, beheren van de image-warehouse, en analyseren en oplossen van patronen in klantenservicetickets. Ook ontwikkelt de Business Analyst Operations dashboards waarmee de business, inclusief CEO en COO, de operationele prestaties in één oogopslag kunnen volgen.

De Business Analyst Operations identificeert proactief operationele kansen en initieert en leidt projecten om die te realiseren. Dat alles op basis van uitgebreide data-analyses en het vermogen om de complexe materie eenvoudig uit te leggen. Met een datagedreven mindset speelt zij/hij een belangrijke rol in het vormgeven van de operationele processen binnen een veelbelovende en snelgroeiende scale-up.

 

Interesse?

NADUVI werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn.nijhuis@topofminds.com
om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Let op: als je op deze vacature solliciteert, gaan we ervan uit dat je toestemming geeft om je gegevens te delen met NADUVI.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.