Brand Manager Instants & Iced Coffee

Brand Manager Instants & Iced Coffee

  • Marketing
  • Consumer
  • Utrecht
  • 681 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de JACOBS DOUWE EGBERTS werkgeverspagina voor andere vacatures

Werken bij JDE: klaar voor de toekomst

Na de veranderingen die de organisatie de laatste jaren heeft doorgemaakt breekt er nu een tijd van consolidatie en opbouw aan voor JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE). De Brand Manager (BM) Instants & Iced Coffee gaat een business opbouwen. De focus ligt op innovatie en het aantrekken van nieuwe doelgroepen. Voor dubbele groeicijfers draait deze BM de hand niet om.

De categorieën oploskoffie en iced coffee

Sinds de fusie in 2015 is oploskoffie een van de grootste bedrijfstakken van JDE. De organisatie beschikt op dit gebied over indrukwekkende R&D faciliteiten en de internationale schaalgrootte en innovaties zijn ongeëvenaard. Voor het Nederlandse portfolio liggen hier grote kansen: een derde van de Nederlandse huishoudens gebruikt oploskoffie, veelal naast andere zetmethoden. Daardoor is de gebruiksfrequentie vooralsnog relatief laag. Daarnaast is de categorie iced coffee interessant wegens de aantrekkingskracht op jongeren als vervanger van softdrinks.

Type werkzaamheden

De BM Instants & Iced Coffee is verantwoordelijk voor uitvoer van een aggressief plan voor 2016, en zal voor 2017 een evenzo ambitieus plan ontwikkelen. Innovatie speelt hierin een centrale rol. De BM rapporteert aan de Marketing Manager Multi-Serve Floor Hesselmans. Omdat de potentie van deze categorieën binnen de Nederlandse markt zo groot is, staan deze hoog op de strategische agenda. Successen worden dus snel door het hoofdkantoor opgemerkt, wat toekomstige doorgroeimogelijkheden bevordert.

Kandidaatprofiel

Een marketeer met FMCG ervaring krijgt de kans iets opvallends neer te zetten. Een academische opleiding, strategische vaardigheden, overtuigingskracht (ook richting het hoofdkantoor) en een can-do-mentaliteit zijn daarbij cruciaal.

Persoonlijkheid

  • Strategisch
  • Overtuigend
  • Can-do-mentaliteit

Ervaring

  • Marketing in FMCG

Groeimogelijkheden

  • Doorgroeimogelijkheden op hoofdkantoor

Contact

Janko Klaeijsen Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.