Brand Manager Biodermal Sun en Lactacyd

Brand Manager Biodermal Sun en Lactacyd

  • Marketing
  • Consumer
  • Rotterdam
  • Vanaf 3 jaar werkervaring
  • 2568 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Perrigo werkgeverspagina voor andere vacatures

Weinig merken hebben zo’n sterke reputatie als Biodermal en Lactacyd. Vooral de groeicijfers van Biodermal zijn al jaren zeer indrukwekkend. De Brand Manager Biodermal Sun en Lactacyd zorgt ervoor dat de opwaartse lijn voor beide merken onverminderd door blijft stijgen. 

Over Perrigo

In een wereld waarin we steeds bewuster zijn van het geluk én de noodzaak van een gezond lichaam en verantwoorde levensstijl, is selfcare al jaren een van de grootste groeimarkten. In vrijwel elk badkamerkastje zijn verzorgings- en gezondheidsproducten zoals vitamines, afslankmiddelen en huidverzorging te vinden. Perrigo speelt heel adequaat in op kansen in de markt en de behoefte van de consument door in rap tempo hoogwaardige innovaties op de markt te brengen. Met merken als Biodermal, Davitamon, Lactacyd, NiQuitin en Zantac in haar portfolio is Perrigo de grootste leverancier van zelfzorgproducten in Nederland. Vrijwel alle merken uit het portfolio van Perrigo lopen voorop in de markt en in hun categorie. Lactacyd is in Nederland het nummer 1 merk voor intiemverzorging en is binnen Perrigo een belangrijk merk. De doelstelling is duidelijk; de steady groei van Lactacyd van de afgelopen jaren evenzo steady voortzetten door middel van het lanceren van hoogwaardige NPD’s en slimme inzet van communicatie.

Groei kansen Biodermal Sun
Biodermal is in Nederland het derde A-merk op het gebied van gezichtsverzorging en zonbescherming.  Het zon assortiment van Biodermal – Biodermal Sun – groeide de afgelopen jaren ongekend hard en werd door de Consumentenbond dit jaar twee keer als beste product beoordeeld. Elk jaar verovert het merk een steeds groter marktaandeel. Daar heeft de ijzersterke reputatie van Biodermal alles mee te maken, maar ook het groeiende besef dat men zich goed tegen de schadelijke effecten van de zon moet beschermen, speelt een rol. Door jaar na jaar hoogwaarde NPDs te lanceren en deze optimaal in de markt te zetten, blijven verkoopcijfers continu stijgen.

Vacature: Brand Manager Biodermal Sun en Lactacyd


Groei consolideren en voor beide merken een (nog) groter marktaandeel verwerven: dat zijn de belangrijkste taken van de Brand Manager Biodermal Sun en Lactacyd. Zij/hij is volledig in the lead voor het reilen en zeilen van Biodermal Sun en Lactacyd. Ook al vindt daadwerkelijke productontwikkeling plaats bij het centrale Europese innovatieteam van Perrigo, de Brand Manager Biodermal Sun en Lactacyd zit vanaf begin tot eind naast het spreekwoordelijke vuur. Zij/hij draagt proactief lokale wensen en eisen aan en heeft directe invloed op strategische en operationele afwegingen. De verantwoordelijkheid voor de (digitale) marketing en PR, onderzoek, innovatie, positionering, communicatie, activatie en groeistrategie voor Biodermal Sun en Lactacyd ligt volledig bij de Brand Manager Biodermal Sun en Lactacyd, net als de P&L-verantwoordelijkheid.

“De Brand Manager Biodermal Sun en Lactacyd heeft veel exposure richting belangrijke stakeholders in binnen- en buitenland. De ideale kandidaat is iemand die zich daar niet door laat afschrikken, integendeel: zij/hij is een proactieve go-getter die precies weet waar de kansen in de markt liggen, en op overtuigende wijze draagvlak weet te creëren om de organisatie met zich mee te krijgen.”- Martine Stokman, Marketing Manager Biodermal

Bewezen NPD-ervaring
De Brand Manager Biodermal Sun en Lactacyd put uit haar/zijn track record in business marketing en gedegen NPD-ervaring om de ambitieuze doelstellingen van het merk te kunnen realiseren. Met een creatieve en analytische blik zet de Brand Manager Biodermal Sun en Lactacyd moeiteloos NPDs in de steigers en koppelt zij/hij deze aan een gedegen, effectief communicatieplan. In de dagelijkse praktijk werkt de Brand Manager Biodermal Sun en Lactacyd nauw samen met meerdere afdelingen binnen Perrigo Nederland, het hoofdkantoor en andere landen waarin Perrigo actief is. Rapporteren gebeurt zowel aan de Marketing Manager Biodermal en aan de Marketing Director Nederland.

Perrigo staat bekend als een hele ondernemende organisatie waarin lijnen kort zijn, de snelheid hoog is en waar beslissingen snel genomen worden. De markt biedt gigantisch veel kansen; de organisatie zorgt ervoor dat er genoeg budget is om die optimaal te benutten. Daar krijgen medewerkers van Perrigo alle vrijheid én de verantwoordelijkheid voor.

 

Interesse?

Perrigo werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Emily Olij via emily.olij@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Emily Olij Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.