Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Brand & Communications Manager

Brand & Communications Manager

  • Marketing
  • Consumer
  • Amstelveen
  • Vanaf 3 jaar werkervaring
  • 1163 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Naduvi werkgeverspagina voor andere vacatures

De Brand & Communications Manager krijgt de leiding over de visuele identiteit en tone of voice van NADUVI, de grootste online interieur-outlet van Nederland. Zij/hij creëert de aansprekende merkbeleving waarmee de scale-up haar explosieve groei kan doorzetten en Europa gaat veroveren.

Over NADUVI

NADUVI is een gloednieuwe online marketplace gericht op Home & Living. Van woonkamer tot keuken en van tuin tot badkamer, het bedrijf helpt interieurliefhebbers de mooiste spullen voor in en rond het huis te vinden, tegen de beste prijs en altijd met korting. De outlet werkt samen met meer dan 200 zorgvuldig geselecteerde topmerken, waaronder: Zuiver, Dutchbone, Rivièra Maison, Goossens en Riverdale.

NADUVI biedt merken, makers en boutiques de mogelijkheid hun producten – vaak uit vorige collecties – opnieuw in de schijnwerpers te zetten. De partners verkopen via NADUVI’s ingenieuze platform, waar ze op verschillende manieren eenvoudig mee kunnen integreren, hun items rechtstreeks aan de consument. Een goede oplossing om hoogwaardige interieurartikelen een nieuwe kans te geven en tegelijkertijd mensen blij te maken met hoge kortingen.

De start-up combineert de kick van een goede deal met een geweldige shopervaring. Niet voor niets beoordelen klanten NADUVI met 4,8 sterren op Google en 4,6 sterren op Trustpilot. Mede dankzij deze ijzersterke gebruikerservaring is het bedrijf tijdens de Shopping Awards 2020 bekroond met de ‘Beste Starter Award’.

“We willen blijven groeien: onze klanten een nog betere ervaring bieden, nog meer goede mensen aannemen en nog meer mooie interieurmerken op ons platform aansluiten. Het einddoel? De grootste van Europa worden.” – Itai Gross, oprichter & CEO

NADUVI heeft in haar nog geen tweejarig bestaan een ongelooflijke prestatie neergezet. Het bedrijf heeft veel topmerken aangesloten op haar platform, het aantal bestellingen flink zien groeien en het team snel uitgebreid (nu 50 ambitieuze ondernemers, geleid door een ervaren managementteam met veel kennis van de sector). Inmiddels is NADUVI de grootste online interieur-outlet van Nederland en helemaal klaar voor de volgende stap: van Nederlandse start-up naar internationale scale-up.

Vacature: Brand & Communications Manager

De Brand & Communications Manager is verantwoordelijk voor de unieke visuele identiteit en tone of voice van NADUVI over alle kanalen heen, passend bij waar de scale-up voor staat: dé online marketplace voor hoogwaardige interieurproducten tegen de beste prijs.

“De Brand & Communications Manager ademt ons merk en heeft een grote creatieve impact op onze brand identity. Zij/hij zet een merk neer dat echt blijft hangen bij onze klanten.” – Pauline Scheelbeek, Head of Marketing

De opdracht aan de Brand & Communications Manager is om het bereik en de engagement van NADUVI te vergroten. Dat doet zij/hij door een consistente merkbeleving neer te zetten over alle kanalen heen: website, PR, digitaal, print, radio en televisie. De Brand & Communications Manager ontwikkelt creatieve concepten en activaties die het merk en de missie van NADUVI op een aansprekende en inspirerende manier uitdragen.

De Brand & Communications Manager rapporteert aan de Head of Marketing en stuurt een Creative Team van drie fte aan. Daarnaast managet zij/hij projecten, bijvoorbeeld ATL-campagnes, heeft de leiding over de interne communicatie en werkt veel samen met Marketing om zo gezamenlijk de impact van alle marketingactiviteiten te maximaliseren. Ook denkt de Brand & Communications Manager strategisch mee, geeft input op de merkstrategie en challenget proactief de richting van het bedrijf.

Voor de Brand & Communications Manager is nu het ideale moment om bij NADUVI in te stappen. De scale-up is de laatste jaren razendsnel gegroeid en staat op het punt om ook internationaal flinke stappen te zetten.

 

Interesse?

NADUVI werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Gijs Millaard via gijs.millaard@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Let op: als je op deze vacature solliciteert, gaan we ervan uit dat je toestemming geeft om je gegevens te delen met NADUVI.

 

Contact

Gijs Millaard Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.