Associate

 • Consulting Exit
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 15 februari 2017

De zorgsector is sterk in beweging, zowel in Nederland als internationaal. Dat biedt grote kansen. LOGEX is expert in healthcare analytics, met als missie de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg te verbeteren. Er is plek voor oplossingsgerichte Associates met een bèta-achtergrond en ervaring in bijvoorbeeld strategieconsulting, om bij te dragen aan de verdere groei van Logex.

WERKEN BIJ LOGEX

Logex is gespecialiseerd in geavanceerde rekenmodellen en krachtige software-oplossingen voor de gezondheidszorg. Het team bestaat inmiddels uit 30 experts en werkt samen met meer dan 85% van de Nederlandse ziekenhuizen. LOGEX beschikt over een database met meer dan 5 miljard records aan financiële en operationele data uit de sector en heeft de meest brede en up-to-date benchmark van Nederland. De jaarlijkse waarde van de financiële processen die LOGEX ondersteunt overschrijdt de €10 miljard. In 2016 werd Philipp Jan Flach aangetrokken voor de positie van CEO om de sterke groei van LOGEX verder te organiseren. Flach heeft een achtergrond als strategieconsultant, een Harvard-MBA en ervaring als bestuurder in de ziekenhuis- en de gehandicaptenzorg. In 2013 werd hij door het World Economic Forum uitgeroepen tot Young Global Leader voor zijn rol en leiderschap in de gezondheidszorg.

“Ik richt mij op de verdere groei van LOGEX, met eerste stappen in het buitenland en verdieping in Nederland. Hierbij staat klantwaarde – zowel van LOGEX’ directe klanten als van patiënten – centraal.” – Philipp Jan Flach, CEO LOGEX

VACATURE: ASSOCIATE

Associates zijn sterke accountmanagers en sparringpartners voor klanten. Op basis van data-inzichten ontwikkelen ze waardevolle oplossingen voor bijvoorbeeld ziekenhuizen. Voor het ontwikkelen van analytische modellen en producten werken Associates nauw samen met het inhouse team van developers. Vervolgens vermarkten Associates deze en begeleiden zij de implementatie bij de klant. Zij geven het management van ziekenhuizen en medisch specialisten tot op boardlevel inzicht in hun performance met benchmarks, applicaties en dashboards. De uitkomsten presenteren zij met een onderbouwd advies.

Daarnaast kan het portfolio worden uitgebreid naar nieuwe zorgmarkten zoals de Geestelijke Gezondheidszorg of internationale markten. Ondernemende consultants met commerciële affiniteit kunnen deze markten in kaart brengen, deze business zelfstandig vormgeven en een team opbouwen.

Associates kunnen doorgroeien naar een positie waarin ze een team aansturen, of zich juist verder specialiseren in een bepaalde richting. De positie van Associate is een bewezen landing spot binnen de organisatie voor analytisch talent.

KANDIDAATSPROFIEL

ERVARING
 • Afgeronde WO-opleiding (bèta, kwantitatief, technisch of geneeskunde)
 • Minimaal 3 jaar ervaring in consultancy of business intelligence
 • Minimaal 2 jaar ervaring in het werken met externe stakeholders
 • Affiniteit met technologie en IT
PERSOONLIJKHEID
 • Kan goed schakelen tussen detail- en strategisch niveau
 • Resultaat- en oplossingsgericht
 • Werkt gestructureerd in een vrije omgeving
 • Commercieel en klantgericht

LOGEX werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn@topofminds.com.

Contactpersoon

Annelijn Nijhuis Mail

Neem contact op

Match

Associate

Ben je nu nog niet klaar om te solliciteren op deze functie maar wil je wel weten of deze vacature bij jou past? aarsel niet en laat je e-mailadres achter

Solliciteer op deze functie

Associate

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
Stel een vraag

Associate

Vraag over deze vacature? Vraag het Annelijn Nijhuis

Aanmelden nieuwsbrief