(Associate) Director Portfolio

(Associate) Director Portfolio

 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op 6 juni 2018
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Nedvest werkgeverspagina voor andere vacatures

De focus op executie is typerend voor Nedvest. Deze opvallende private equity partij heeft een geheel eigen aanpak, gericht op corporate development. Op dit moment is er ruimte in het team voor een gestructureerde, creatieve en resultaatgerichte (Associate) Director Portfolio.

NEDVEST

Nedvest investeert in gezonde ondernemingen met een winstniveau tot 10 miljoen euro, en helpt hen de volgende groeifase te realiseren. Nedvest is een family office en doet investeringen op eigen kracht, met eigen geld en eigen kennis. Het is een partner die niet alleen kapitaal inbrengt, maar vooral ook ambitie, strategie en slagkracht. Zo helpt Nedvest ondernemingen hun marktpositie versterken of nieuwe markten te veroveren.

Nedvest wil de komende jaren vooral groeien door sectorspecialisatie. Het richt zich daarbij op sectoren waar het team passie voor heeft en waar veel rendement te behalen valt. Dat zijn bijvoorbeeld Software & ICT, de maakindustrie en locatiegebonden leisure. Het principe van ‘blue ocean fishing’ is Nedvest niet vreemd. Daarom doet Nedvest voortdurend macro-economisch marktonderzoek.

“Wij zien onszelf niet als een aandeelhouder, maar als een holding. Ons model bestaat uit investeren en verder ontwikkelen. Met andere woorden: corporate development vanuit een meerderheidsbelang.” – Righard Atsma, Founding Partner van Nedvest

DE VACATURE: (ASSOCIATE) DIRECTOR PORTFOLIO

De (Associate) Director Portfolio neemt de verantwoordelijkheid voor een aantal ondernemingen en bouwt een vertrouwensrelatie op met de ondernemers of managementteams. Daarbij gaat het om alles van visie tot implementatie, van het monitoren van de lijn tot het stroomlijnen van de organisatie en het opbouwen van teams.

Hij/zij is een meewerkend leider en is dan ook 3 of 4 dagen per week bij de portfoliobedrijven op de werkvloer te vinden. Hij/zij kan snel schakelen tussen strategie en praktijk. Naast kostenbesparingen initieert de (Associate) Director ook groei- en verbeteringstrajecten, bijvoorbeeld voor de salesorganisatie, productontwikkeling of pricing. Behalve het dragen van verantwoordelijkheid voor specifieke ondernemingen denkt de gezochte kandidaat ook mee over het totale portfolio en het verbeteren van de bedrijfsvoering van Nedvest zelf.

KANDIDAATSPROFIEL

ERVARING
 • Stevige ervaring met projectmanagement en het leiden van teams
 • Ervaring met stakeholdermanagement
PERSOONLIJKHEID
 • Gestructureerd denker
 • Creatieve probleemoplosser
 • Resultaatgericht
 • Durft veel verantwoordelijkheid te nemen

Nedvest werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. Neem voor meer informatie contact op met Roland Vetten via roland@topofminds.com.

Contact

Roland Vetten Mail

Neem contact op

Match

(Associate) Director Portfolio

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

(Associate) Director Portfolio

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

(Associate) Director Portfolio

Vraag over deze vacature? Vraag het Roland Vetten

Volgende vacature
Associate Financial ControlLOGEX

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.