Applicatiespecialist ERP

Applicatiespecialist ERP

  • IT
  • Consumer
  • Utrecht
  • Vanaf 2 jaar werkervaring
  • 1265 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Pathé werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

  • Vanaf twee jaar ervaring
  • Met ERP-applicaties
  • Communicatief vaardig
  • Gericht op samenwerking

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Online een filmticket bestellen? Check! Je digitale toegangskaart bij de entree laten scannen? Al gefixt. Als bezoeker van Pathé merk je niets van de software die dit alles mogelijk maakt. Met dank aan de Applicatiespecialist ERP, die met een vlekkeloos werkend ERP-systeem bijdraagt aan een bezoekerservaring in optima forma.

Over Pathé

Een avondje naar de bioscoop? Grote kans dat dit een Pathé-theater is. Pathé is met zo’n dertig filmtheaters en een gemiddeld jaarlijks bezoekersaantal van ruim zeventien miljoen al jaren de Nederlandse marktleider. ‘De wonderlijke wereld van films delen met zoveel mogelijk mensen’ was de ambitie van de Franse gebroeders Pathé in 1896. Eind negentiende eeuw was de ontwikkeling van de cinematografie in volle gang en de vier broers pionierden er flink op los. En dit deden ze niet onverdienstelijk. Door hun inzet mag Pathé zich tegenwoordig namelijk naast Nederlands marktleider, ook wereldwijd producent van filmapparatuur én films noemen.

Bijna 125 jaar na de oprichting is Pathé nog steeds een familiebedrijf dat, volledig in de geest van de oorspronkelijke Pathé frères, voortdurend innoveert en naar de lange termijn kijkt. Pathé stond bijvoorbeeld niet alleen aan de wieg van film met geluid en daarna kleur, ook de introducties van IMAX, 4DX en Dolby Cinema staan op naam van het bedrijf. Op deze manier streeft Pathé ernaar dat iedereen altijd de allerbeste bioscoopervaring beleeft.

Pathé’s structurele vernieuwingsdrang zorgt dat het bedrijf continu zoekt naar nieuwe mogelijkheden voor ontwikkeling. Dit geldt niet alleen offline, maar ook online. Naast continue aanpassingen aan de apps en interfaces liggen er meerdere impactvolle IT-projecten in het verschiet. Om ook de online bezoekers een geweldige beleving te bieden, werkt het Nederlandse IT-team met 12 fte’s om de technologie te blijven ontwikkelen. In dit team is nu ruimte voor een applicatiespecialist die het onlangs ontwikkelde ticketingsysteem verder doorontwikkelt.

Vacature: Applicatiespecialist ERP

De Applicatiespecialist ERP is eindverantwoordelijk voor het vlekkeloos functioneren van het centrale ERP- en ticketingsysteem (VISTA). Dit kritieke systeem is de linking pin binnen de hele operatie van Pathé; denk hierbij aan de ticketautomaten en de kassa’s in theaters, de toegangscontrole, de backoffice, de website en de mobiele applicaties. Kortom: elke bezoeker die bij Pathé iets koopt, krijgt met VISTA te maken. Ook medewerkers van het bedrijf werken dagelijks met het systeem.

VISTA is onlangs geïmplementeerd, wat betekent dat de applicatiespecialist verantwoordelijk is voor het beheer en de doorontwikkeling van het systeem. Zij/hij is het aanspreekpunt van het VISTA-experience team, de groep key-users aan de businesskant. De applicatiespecialist signaleert eventuele knelpunten en zorgt voor de nodige aanpassingen in het systeem. Zij/hij bewaakt de opvolging van de juiste aanpassingen in overleg met interne en externe ontwikkelaars.

Binnen het bedrijf werkt de applicatiespecialist cross-functioneel samen met collega’s uit de volle breedte van de organisatie. Zij/hij weet goed te schakelen tussen verschillende stijlen in communicatie en samenwerking. Daarnaast is op dit moment een agile transformatie bezig, waarin het VISTA-team voorop loopt. Afhankelijk van haar/zijn kennis en ervaring, vervult de applicatiespecialist een coachende en begeleidende rol voor minder ervaren collega’s.

Afhankelijk van de wensen van de organisatie, is te verwachten dat in de toekomst meer functionaliteiten aan het ERP- en ticketingsysteem worden toegevoegd. Omdat VISTA internationaal wordt uitgerold binnen de Pathé Groupe, wordt er meer en meer samengewerkt met de andere landen waar Pathé actief is. Bij deze ontwikkelingen loopt de applicatiespecialist voorop. Zij/hij zorgt dat ook toekomstige nieuwe toepassingen naadloos binnen de organisatie passen en foutloos werken. Onderdeel daarvan is dat zij/hij de gebruikte aanpak vastlegt en zorgt voor de juiste informatieoverdracht.

We blijven als organisatie investeren in technologie omdat we geloven dat we door verder te digitaliseren de beleving van alle bezoekers verbeteren. Aan de applicatiespecialist de taak om onze technologische backbone –het ERP systeem- soepel te laten meebewegen in alle veranderingen.” – Wouter Gaarenstroom, Manager IT

Pathé is een organisatie waar veel ruimte is om dingen zelfstandig op te pakken en veel aandacht wordt besteed aan de potentie en loopbaanperspectieven van alle medewerkers. Iedereen krijgt de kans zich verder te ontwikkelen door middel van onder andere opleidingsmogelijkheden.

De Applicatiespecialist ERP rapporteert aan de Manager IT. Voor de werkzaamheden is zij/hij aanwezig in het Theater Utrecht Leidsche Rijn waar het VISTA-businessteam aanwezig is of in het moderne kantoor aan de Amsterdamse Zuidas. Daarnaast kan zij/hij deels thuiswerken. Bovendien kan de applicatiespecialist voortaan onbeperkt genieten van de nieuwste films, want een gratis moviecard is bij deze functie inbegrepen.

Interesse?

Pathé werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Lidewij Kosters via lidewij.kosters@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

 

 

Contact

Lidewij Kosters Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.