Accountmanager National Accounts

Accountmanager National Accounts

 • Sales
 • Consumer
 • Amsterdam
 • 1108 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Kraft Heinz werkgeverspagina voor andere vacatures

Limonade van Karvan Cévitam, chocoladevlokken van De Ruijter en natuurlijk de enige echte ketchup: iedereen heeft wel een product van Kraft Heinz in huis. Het is een wereldspeler in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) met een marktaandeel waar je u tegen zegt. En is het marktaandeel van een merk geoptimaliseerd? Dan schudt Kraft Heinz de hele categorie op. De Accountmanager National Accounts helpt klanten en bouwt verder aan de ijzersterke merken van Kraft Heinz met een onuitputtende energie, een klantgedreven aanpak en tomeloze passie.

Kraft Heinz: INTERNATIONALE ALLURE OP NATIONAAL NIVEAU

Goed genoeg? Daar kom je bij Kraft Heinz niet mee weg. Alleen het allerbeste is voldoende. Kraft Heinz zet in op winnen. Het bedrijf staat in de wereldwijde Food en Drinks-topvijf en zet jaarlijks ruim $26 miljard dollar om. Maar de ambities blijven onverminderd groot. Ze maakt het meer dan waar met gewaagde campagnes, innovatieve producten, overnames en nieuwe markten. En dat terwijl de internationale organisatie vooral op lokaal niveau opereert, met oer-Hollandse merken als Venz, Karvan Cévitam, Wijko en Honig.

CULTUUR OP ÉÉN

Ook van medewerkers wordt hun absolute A-game verwacht. In de platte en tot op het bot gedreven organisatie krijgt iedereen veel verantwoordelijkheid en zijn er volop doorgroei- en leermogelijkheden. Ervaring en kennis zijn minder belangrijk, karakter des te meer. Zakelijk instinct, analytisch sterk en lef? Dan maak je nergens sneller carrière. En dat midden in het nieuwe kantoor in hét zakendistrict van Amsterdam: de Zuidas.

‘‘Wat ik het tofst vind aan Kraft Heinz: de enorme snelheid. Probleemidentificatie, actie bepalen en nemen, kijken of het werkt: het tempo waarop dat hier gebeurt, is ongekend.’’ – Bob Rog, Sales Director

ACCOUNT MANAGEMENT

Kraft Heinz heeft twaalf merken in zestien categorieën. Het marktaandeel hiervan verstevigen is topprioriteit voor het gemotiveerde salesteam. Door goede resultaten te optimaliseren, maar ook actief oplossingen te bedenken als ze tegenvallen. Vaak samen met de klant, altijd met behulp van harde cijfers en data – hét uitgangspunt van de Kraft Heinz-werkwijze. Van een dwarsdoorsnede van data tot een analytische versimpeling van het probleem: er zijn genoeg datagedreven routes naar succes.

VACATURE: Accountmanager National accounts

Binnen het gedreven salesteam is de Accountmanager National Accounts verantwoordelijk voor zijn of haar eigen accounts binnen Out of Home (OOH). De accountmanager is het gezicht van Kraft Heinz richting de klant, waarbij er een grote focus ligt op het opbouwen van een duurzame relatie.. Om samen te groeien, analyseert de accountmanager de resultaten en stelt op basis van data een plan op, zowel voor het komende kwartaal als voor het hele jaar. Hij of zij is verantwoordelijk voor het opstellen vanpromoties en evalueert deze, en is bovendien verantwoordelijk voor distributie en positionering van de hele productportfolio.

De accountmanager zoekt constant antwoord op de vraag: ‘Welk product krijg ik hoe, wanneer en waar in het schap?’ Stel, de verkoop binnen een categorie of van een product loopt tegen barrières aan, dan onderzoekt de accountmanager naar het waarom achter de reden van de hindernissen.. De resultaten worden natuurlijk uitgebreid besproken met de klant.

KANDIDAATSPROFIEL

Ervaring
 • WO-niveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen FMCG/sales
 • Ervaring op OOH is een pre
Persoonlijkheid
 • Topsportmentaliteit
 • Teamplayer
 • Resultaatgericht
 • Daadkrachtig
 • Ondernemend
 • Commercieel

Kraft Heinz werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. 

Contact

Accountmanager National Accounts Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.