UdinkSchepel

UdinkSchepel

Over: UdinkSchepel

UdinkSchepel Advocaten is een advocatenkantoor in het centrum van Den Haag. De boutique bedient de bovenkant van het MKB en de onderkant van het grootbedrijf. Het kantoor adviseert bedrijven in moeilijke tijden, bijvoorbeeld rond reorganisaties, ondersteunt bestuurders en toezichthouders in aansprakelijkheidskwesties en wordt door rechtbanken benoemd als curator in faillissementen.

Marc Udink, een van de naamgevers van UdinkSchepel, is een grote naam in de insolventiepraktijk in Nederland. Hij heeft opgetreden als curator in bekende faillissementen, waaronder die van het Kurhaus, de Scheveningse Pier en de CASA klinieken. Daarnaast is Udink al sinds 2012 Honorary Chairman van INSOL Europe.

EEN ADVOCATENKANTOOR MET EEN UNIEKE AANPAK

Het gezamenlijke kantoor UdinkSchepel Advocaten levert dezelfde kwaliteit als de grote, erkende kantoren op de Zuidas, maar geeft daar haar eigen draai aan. De advocaten van UdinkSchepel zijn creatiever en ondernemender in hun aanpak. Zij benaderen zaken niet alleen vanuit de letter der wet, maar voegen daar businesskennis en een generalistische en maatschappelijke blik aan toe. Ze maken eenvoudig en inzichtelijk, wat voor cliënten complex is. Daarmee bouwt UdinkSchepel diepe en langlopende relaties op.

Een van UdinkSchepels bijzondere proposities is de Argumentenfabriek. In die hoedanigheid staat UdinkSchepel collega-advocaten bij met een second-opinion. Het kantoor bekijkt zaken waar het andere kantoor aan werkt en voorziet de collega’s van een fris, outside-in perspectief. Niet alleen andere advocatenkantoren maken hier gebruik van, maar ook steeds vaker internationale cliënten en grote ondernemingen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.