Uber Eats

Uber Eats

Over Uber Eats

Afgelopen jaar stapte voor de 5 miljardste keer iemand in een Uber. Uber werkt aan de transitie van wereldwijd carsharing platform naar wereldwijd stedelijk mobiliteitsplatform. Het bedrijf zoekt voortdurend nieuwe en interessante toevoegingen aan het portfolio. Ubers doel is om de wereld in beweging te brengen: Uberisation. Uiteindelijk wil Uber de eigen auto vervangen door een smartphone.

Genieten in het comfort van je eigen huis

Met Uber Eats kun je genieten van de gerechten van je favoriete restaurant in het comfort van je eigen huis. Uber Eats is beschikbaar in bijna iedere grote stad in de VS, Europa en Australië en in steeds meer steden in Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Uber Eats geeft restaurants de mogelijkheid om nieuwe klanten aan te trekken, bestaande klanten nog vaker te bedienen en een nieuwe inkomstenbron aan te boren.

“Dingen snel én goed doen is één van de belangrijkste uitdagingen in deze rol, en dit wordt nog versterkt door onze ambitieuze groeiplannen.” – Varun Dadlani, Lead Recruiter Central Ops & Marketing EMEA

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.