True True

True

Waarom werken bij True?
Werken bij True betekent werken aan een slimmere, wendbaardere en digitalere wereld. Hoewel het bedrijf al ruim twintig jaar bestaat, heeft True met haar informele can-do mentaliteit nog altijd veel weg van een start-up. Maar dan eentje met ruim negentig medewerkers – Trueligans, zoals ze zichzelf noemen – en de slagkracht van een gedegen corporate, onder meer doordat het onderdeel is van Broad Horizon, een toonaangevend collectief van verschillende cloudtechnologiebedrijven. Het hoofdkantoor van True staat in Amsterdam, vlakbij station Bijlmer ArenA.

 

Wat doet True precies?
True helpt klanten met hosting- en cloudoplossingen. De afgelopen twee decennia bouwde True een sterke reputatie en een mooi klantenportfolio op. Voor al haar klanten heeft True een doel: change as a team, accelerate action en killing complexity. Door nauw samen te werken – zowel met klanten als met de Trueligans onderling – lost True uitdagingen en problemen van klanten op. Daarvoor put het bedrijf uit haar jarenlange ervaring en een enorme schat aan diep-technische kennis. Door slim gebruik te maken van techniek wil True met minder resources meer impact maken, en op die manier de impact op de maatschappij verlagen.

True’s aanpak is zeer klantgericht. Maar de eigen medewerkers zijn minstens zo belangrijk. Zij krijgen alle vrijheid om ownership te nemen voor hun werk. Kansen voor ontwikkeling zijn er volop, inclusief interessante doorgroeimogelijkheden binnen True, Broad Horizon of een van de andere partners. Vacatures bij True worden daarom doorgaans snel ingevuld.

Bedrijfscultuur bij True
Ambitieus, dynamisch, informeel en gepassioneerd: True is het allemaal. Als tech-bedrijf in hart en nieren heeft het bedrijf overwegend techies in dienst. Dat wil niet zeggen dat iedereen technisch expert is, maar liefde voor IT is wel een bindende factor. Trueligans houden ervan om dingen soms een beetje anders te doen, maar altijd met dat ene doel: klanten ongenadig succesvol maken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.