Travelteq

Travelteq

Travelteq

Elevate life on the move. Dat is de missie van Travelteq. De succesvolle Amsterdamse scale-up maakt reis- en laptoptassen die zowel praktisch als mooi zijn – een unieke combinatie. Na onder meer een succesvolle start via crowfunding claimde het bedrijf direct een positie in de reistassenbranche en Travelteq groeit nog steeds. De klantenbase is internationaal en het bedrijf heeft in 2018 haar eerste winkel geopend in Amsterdam.

Het idee

Het idee achter Travelteq komt van rasondernemers Maarten van den Biggelaar (founder van o.a. Quote Media) en Michiel van Ogtrop. Beiden hebben een passie voor reizen en waren zowel privé als zakelijk veel onderweg. Het viel hen op dat het aanbod van laptop- en reistassen verdeeld was tussen functioneel of een mooi design, en eigenlijk nooit van een combinatie was van beiden. En precies op dat snijvlak heeft Travelteq zich inmiddels gepositioneerd.

Travelteq groeit

Na een succesvolle lancering via crowfunding zijn er inmiddels drie private investors die zowel financiële middelen als kennis inbrengen in de organisatie. Het businessteam bestaat inmiddels uit negen professionals die vanuit het centrum van Amsterdam werken aan de groei van Travelteq. En dat gaat goed. Er worden nu jaarlijks duizenden tassen verkocht aan klanten in Nederland, Duitsland, de VS en Engeland, waarvan het grootste gedeelte online.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.