Traveldeal

Traveldeal

Over Traveldeal

Op het online reisplatform Traveldeal kunnen reizigers hun hart ophalen aan het uitgebreide aanbod van bestemmingen en uitjes. De succesvolle start-up laat een jaarlijkse groei van ruim 50% zien en heeft inmiddels een miljoenenomzet. De formule klopt, en dat betekent dat het tijd is om op te schalen. Een ondernemende CEO leidt de organisatie deze groeifase in en maakt samen met de twee overige directieleden van Traveldeal een succesvolle internationale scale-up.

 “Travel shouldn’t be a game for experts”

Een bureau, een telefoon en een ondernemer met een goed idee. Dat waren de basis ingrediënten voor het succesverhaal achter Traveldeal. Nog geen vier jaar geleden werd het eerste telefoontje gepleegd naar potentiele partners. Inmiddels biedt het platform honderden hotels en activiteiten aan. De afgelopen jaren is de basis gelegd voor het succes en zo heeft Traveldeal haar huidige volwassen niveau bereikt.

Succesformule

Door te kiezen voor een duidelijke prijs-kwaliteit positionering heeft de organisatie een eigen positie in de omvangrijke travelbranche veroverd. En de sterke groei bewijst dat er voldoende ruimte is in de markt om die positie verder uit te bouwen. Dit doet Traveldeal door enerzijds synergie en kruisbestuiving te creëren met een breder aanbod en anderzijds aan de hand van inzichten uit data hun kernklanten beter te identificeren en bereiken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.