Timing

Timing

Familiebedrijf

Timing is een Nederlands familiebedrijf met ruim 700 medewerkers en ruim 40 locaties. Timing is onderdeel van de ADG-dienstengroep. Het bedrijf kent twee business lines: uitzenden en payrolling. De uitzendorganisatie is gespecialiseerd in uitvoerend werk, zonder zich tot één sector te beperken. Het richt zich op mensen in de productie, de commercie, de techniek, de logistiek, het callcenter, de zorg en op kantoor. Ook in de manier van uitzenden is Timing veelzijdig. Enerzijds heeft het bedrijf in-house kantoren bij grote klanten als KLM, Wehkamp en de ANWB. Het dedicated team van Timing speelt daar naadloos in op de bezettingsbehoefte en vormt als het ware onderdeel van de bedrijfsvoering van de klant. Daarnaast is de uitzendorganisatie sterk groeiende in het MKB.

Razendsnelle branche

Timing is ervan overtuigd dat nieuwe technieken en slimme innovaties het verschil maken. Zowel binnen het bedrijf als in de diensten die het aanbiedt. De impact van technologische ontwikkelingen op de uitzendbranche kan niet worden onderschat. Binnen nu en vijf jaar kan de hele sector er anders uitzien. Dat recruitment en matchen in de uitvoerende arbeidsmarkt volledig geautomatiseerd worden, is bijvoorbeeld een realistisch toekomstscenario.

In de 25 jaar sinds de oprichting is het bedrijf in al die gebieden razendsnel gegroeid, en in de laatste vijf jaar is de omzet verdubbeld. Timing kijkt constant vooruit. Omdat de snel veranderende branche dat eist en omdat dat diep in het eigen karakter zit. Het is misschien wel hét kenmerk van het bedrijf: de ondernemersgeest. Kansen zoeken, zien en benutten.

Werken bij Timing

Timing is een ambitieus, no-nonsense-bedrijf, en hier werken ambitieuze, no-nonsense-professionals. Timing wil blijven inspelen op die ontwikkelingen en efficiencystappen maken. Daar neemt de Business Development Manager het voortouw in. Om ook de komende jaren de verwachtte, sterke groei te kunnen realiseren, is blijvende professionalisering een voorwaarde. Dit betekent in de volle breedte onderzoeken hoe het totale bedrijfsproces efficiënter en effectiever kan. Uitgangspunt hierbij is het van binnenuit versterken van kwaliteit door middel van een pragmatische aanpak.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.