The Student Hotel

The Student Hotel

Wat krijg je als een boutique hotel en studentenaccommodatie elkaar kruisen? The Student Hotel. Een warme, toegankelijke plek waar (internationale) studenten, toeristen en locals elkaar ontmoeten, samen kunnen werken, eten, en – voor korte of langere periode – logeren. ‘Iedereen met een student spirit zou geïnspireerd moeten raken om zijn doel te vinden en de wereld te veranderen,’ zo luidt de visie van The Student Hotel. En precies die spark en inspiratie hoopt The Student Hotel haar gasten te bieden. En dat alles in een open, nieuwsgierige, ondernemende en bewuste omgeving – geheel in lijn met de core values van de organisatie.

De formule werd bedacht door Schotse ondernemer Charlie MacGregor. Met name uit onvrede over het gebrek aan aanbod van kwalitatieve studentenaccommodatie en misschien nog wel meer dat niemand zich daarover leek te bekommeren, lagen ten grondslag aan zijn idee. Het bleek een gouden greep. Sinds de eerste vestiging in Amsterdam in 2008 haar deuren opende, staan er inmiddels in heel Europa twaalf hotels. De komende jaren enerverend: in 2023 moeten er in heel Europa 65 vestigingen – 26.000 kamers en bijna een miljoen vierkante meter aan co-working spaces – geopend zijn.

The Student Hotel is veel meer dan alleen een mooi, creatief en inspirerend hotel. Naast hotelkamers, zijn er in elke vestiging co-working spaces te vinden, evenals een publiek toegankelijk restaurant waar zowel comfort food en fine dining geserveerd wordt. Momenteel werken er in de organisatie meer dan 600 mensen met maar liefst 42 verschillende nationaliteiten, die elke dag het beste uit zichzelf, collega’s en de hotelgasten willen halen. The Student Hotel is daardoor niet alleen voor gasten een fijne plek om te verblijven, maar voor medewerkers minstens zo’n fijne, uitdagende werkplek.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.