The Digital Neighborhood The Digital Neighborhood

The Digital Neighborhood

De missie van The Digital Neighborhood
Medewerkers van The Digital Neighborhood hebben een gedeelde missie: een slimmere, wendbaardere en digitalere wereld. De organisatie bestaat uit dertien onafhankelijke technologiebedrijven met in totaal meer dan 1300 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland en Scandinavië. Het tempo van de groei is indrukwekkend te noemen – The Digital Neighborhood neemt zeer regelmatig andere bedrijven over. De organisatie wil zoveel mogelijk bedrijven aan de community toevoegen zodat het alle kennis en expertise in huis heeft om voor klanten het volledige digitale potentieel te ontsluiten. De komende jaren wil The Digital Neighborhood dan ook volop blijven groeien, zowel in binnen- als buitenland.

Hoofdkantoor van The Digital Neighborhood
In Nederland heeft The Digital Neighborhood twee kantoren, een in Amsterdam en een in Bunnik. Medewerkers bepalen zelf waar ze werken, want hybride werken is de norm bij The Digital Neighborhood.

Cultuur bij The Digital Neighborhood
Informeel, ambitieus en niet-hiërarchisch: drie woorden die de bedrijfscultuur van The Digital Neighborhood heel goed omschrijven. In dit bedrijf waar veel jonge mensen werken is een goede work-life balans minstens zo belangrijk als het neerzetten van de beste resultaten. Het resulteert in een hele prettige werksfeer en mentaliteit. Ook de interessante doogroeimogelijkheden vormen een belangrijke reden waarom mensen graag voor het bedrijf werken. Vacatures bij The Digital Neighborhood staan zelden lang open.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.